spot_imgspot_img
spot_img

10 dolog, amit nem tudtál Susan Sarandonról

-

Article Top Ad (AdSense)

Hollywood legszókimondóbb színésznője, lelkes aktivista, és szenvedélyes ping-pong játékos. Susan Sarandon filmes karrierje immár négy évtizede tart. Ezalatt öt Oscar díjra jelölték, amiből egyet el is nyert a Ments meg, Uram! női főszerepéért. A gyönyörű színésznővel még ennyi év után is számolni kell és mivel ma ünnepli a 75. születésnapját, hoztunk néhány érdekes momentumot az életéből.

Nyolc testvére van

Édesapja Phillip ír származású, édesanyja Lenora pedig Olaszországban nevelkedett. A házaspár összesen 9 gyereket nevelt, Sarandon volt a legidősebb közülük.

Susan Saradon és a főiskola

Az Oscar-díjas színésznő a washingtoni Amerikai Katolikus Egyetemre járt, de csak azért ide, mert a szülei elmulasztották a határidőt az összes többi főiskolai jelentkezésnél, így ez volt az egyetlen iskola, ahová felvették. Végül úgy tűnik nem volt rossz döntés, mivel itt találkozott első és egyetlen férjével, Chris Sarandonnal is.

Soha nem tanult színészkedni

2014-ben azt nyilatkozta a The Guardiannak, hogy soha nem délelgetett színészi álmokat, nem így tervezte az életét és még színészkedést sem tanult soha.

„Soha nem vettem színészleckéket, soha nem gondoltam magamra színészként, de idővel valahogy beleestem a szakmába.”

David Bowie-val is randizott

1967-ben – mindössze 20 évesen – feleségül ment főiskola barátjához, Chris Sarandonhoz. 12 évvel később sajnos véget ért a házasságuk, és ezt követően David Bowie-val is találkozgatott.

Életközepi válság és Susan Sarandon

Sarandona harmincas évei végén mélypontra került, semmi nem úgy alakult az életében, ahpgy tervezte. Nem kapta meg a vágyott szerepeket, és találni akart valamit a színészeten kívül, ami értelmet adhat az életének. Éppen amikor így érezte magát, teherbe esett lányával, Ava Amurri-val. A terhesség meglepő volt, mert sokkal fiatalabb korában azt mondták neki, hogy endometriózisa van, és soha nem fog tudni teherbe esni.

Kitiltották az Oscar Gáláról

A színészőnek és akkori partnerének, Tim Robbinsnak megtiltották, hogy bármikor újra fellépjenek az Oscar-gálán, miután 1993-ban rögtönzött beszédet mondtak a nagyközönség előtt, amiben felszólították az amerikai kormányt, hogy zárja be a kubai internálótábort. Sarandon egyébként is híres szókimondó és őszinte stílusáról.

A fürdőben tartotta az Oscart

Elég meglepő, de Sarandon évekig a vendég fürdőszobában tartotta az egyetlen arany szobrocskáját. Nehezen hisszük el, hogy nem talált jobb helyet a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjnak…

Tim Robbins és Sarandon

1988-ban hosszú távú kapcsolatba kezdett Tim Robbins színésszel, ebben az időben Hollywood egyik álompárjaként emlegették őket. Két közös fiuk született, Jack és Niles, de ő és Robbins 2009 -ben, 21 év után szakítottak.

Imád ping-pongozni

A Spin nevű ping-pong társasági klub egyik tulajdonosa, melynek New Yorkban, San Franciscóban, Torontóban, Los Angelesben és Chicagóban is vannak központjai. Él-hal a ping-pongért, az egyik legkedvesebb hobbija.

Drogokkal is kísérlezett

A The Daily Beastnek adott interjújában elismerte, hogy kipróbált néhány tudatmódosító szert – például a gombát és a marihuánát is.

Források: Parade, Fame 10

Sorozatok, amelyeket együtt nézhetünk a tini gyerekeinkkel

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!