spot_imgspot_img
spot_img

Budapesten van Arnold Schwarzenegger

-

Article Top Ad (AdSense)

Többen is elcsípték Budapest belvárosában Arnold Schwarzeneggert. Egyelőre nem tudni, hogy a híres színész filmet forgat, vagy más okból érkezett Magyarországra.

Schwarzeneggert először a Gresham-palota előtti kávézóban ismerte fel egy járókelő, később pedig egy budai vendéglátóhely tulajdonosa, Postásy Csaba tett közzé egy képet Facebook oldalán a hírességről, amint egy oldtimerben szeli Budapest utcáit.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és autó
Fotó: Postásy Csaba, Facebook
Szombat este kapták először lencsevégre, amikor is az Index egyik olvasója céges rendezvényre tartott Budapest belvárosában. A Széchenyi tér közelében azt hitte, hogy káprázik a szeme, amikor is megpillantotta a Terminátort a Gresham-palota teraszán.
Arnold Schwarzenegger éppen az egyik asztalnál ácsorgott és fotózta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus körmenetét. Az Index olvasója máris készített egy fényképet a világsztárról, de többre sajnos nem volt lehetősége, mivel Schwarzenegger testőre kiszúrta.
Schwarzenegger a Széchenyi téren
Fotó? Index

Arnold Schwarzenegger sokszor járt már Budapesten, a 2019-ben elhunyt világhírű magyar producer, Andy Vajna barátja volt, Vajna temetésén is beszédet mondott. Ugyanebben az évben forgatták a Terminator 6. (Terminator: Dark Fate) részét, melynek több jelenetét szintén nálunk vették fel. Ebben az időszakban is sokan elcsípték, például a Városligetnél biciklizés közben, vagy a Flex Gymben.

Forrás: Index, Hirado.hu

Grace Kelly monacói hercegné, akit az elmúlás még erősebbé tesz

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!