spot_imgspot_img
spot_img

74 éves lett Arnold Schwarzenegger

-

Article Top Ad (AdSense)

Az osztrák származású Arnold Schwarzenegger Golden Globe-díjas amerikai színész gyakori vendég volt Magyarországon, és nem csak azért, mert a szomszédos országban született és nőtt fel. A világsztárt szoros barátság kötötte a Vajna házaspárhoz.

1986-ban dolgozott először együtt Andyvel, ekkor forgatták a Vörös zsarut, aminek  a magyar származású, ám Amerikában élő filmes volt a producere. Ekkor még kommunizmus volt hazánkban, ám ez a színészt nem akadályozta meg abban, hogy élvezze a főváros forgatagát, örömmel gondolt vissza ezekre az időkre, és mindig szívesen tért ide vissza.

Vajnával forgatott

Schwarzenegger Andy Vajna révén ismerte meg Sylvester Stallonét. Erről a producer 2019-es  január 31-i temetésén beszélt részletesen.

„Az ügyvédünk mutatott be minket egymásnak. Utáltam a Rambót, mert nem én voltam a főszereplője, erre azt mondta Andy: Csinálok neked egy filmet!

Amikor a Vörös Zsarut forgattuk Moszkvában, nem volt engedélyünk a dologra, Andy pedig azt mondta, hogy belopózunk. A Vörös téren forgattunk, én rendőrruhában mászkáltam fel-alá, Andy pedig azt mondta, beszéljek az ott járkáló, valódi rendőrökkel. Én meg aggódtam, hogy mi lesz, ha letartóztatnak? Erre Andy azt mondta: Nem fognak letartóztatni, de ha nem mész oda, én viszlek a börtönbe!”

Újból Magyarországon

Amikor 2018-ban újra nálunk forgatott, a Terminátor 6 egyes részeit vették fel, akkor már a fővárosból is kimozdult. Ellátogatott a Balatonra, és hazánkban való tartózkodása alatt szívesen fotózkodott mindenkivel, aki szeretett volna egy közös képet vele.

,

Sokat biciklizett …

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés

és sétált a fővárosban, időnként beugrott egy étterembe.

Nem csak pozitív, de a világsajtót bejáró negatív tapasztalatot is szerzett a Terminátor, ugyanis a fővárosban szembesítették vele, hogy hiába világsztár, nem mehet be csak úgy mindenhova. Az Andrássy úton lévő Gucci üzletbe szeretett volna bejutni és vásárolni, ám  a biztonsági őrök nem engedték be addig, amíg ki nem jött valaki, ugyanis már túl sokan tartózkodnak az üzletben. Az erről készült képek bejárták a világsajtót.

Még mindig formában

Több hetes tartózkodása alatt egy mindenki által látogatható edzőterembe, a Flex Gymbe járt edzeni, ahol sztárallűr nélkül emelgette a súlyokat. A testépítés a mai napig fontos maradt a számára, hisz többször is beismerte, hogy megöregedni nem túl egyszerű. Már nem olyan a teste, mint amikor fénykorában ki tudott nyomni 300 kilót is és fel tudott emelni négyszázat. Ugyanakkor örül neki, hogy korához képest a mai napig jó formában van, néha a szívével akad némi problémája, ezért vigyáz is rá.

Gyakori vendég volt a Vajna házaspár villájában is, szintén a temetésen árulta el, hogy  Vajna minden héten egyszer főzött neki, mégpedig gulyást, és rántotthúst.

Hazánkban ünnepelte június 30-án a 71. születésnapját a Vajna házaspárral. Timi szervezett számára egy családi vacsorát, szülinapi tortaként pedig fánkot kapott, természetesen Timi egykori fánkozójából, amin a színész alaposan meglepődött.

Fotó:Instagram/ TímeaVajna

Andy Vajna temetésén ő mondott beszédet

A leglátványosabb hazai szereplése egy szomorú eseményhez kötődik. Ő mondott megható gyászbeszédet Andy Vajna budapesti temetésén.

„Nem vesztettük el Andyt. Olyan ez mint egy hajó. A hajó kifutott a kikötőből, nem látjuk már, de nem tűnt el. Szívünkben és lelkünkben örökké él Andy”

A producer halála után sem távolodott el Timitől, sokáig ő tartotta a lelket az özvegyben, a mai napig baráti viszonyt ápolnak, és a fiatal nő mindenben számíthat rá. Barátja temetése évében rendezett karácsonyi partijára is meghívta.

Fotó:Instagram

Címlapfotó:Instgram/Arnold Schwarzenegger

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!