spot_imgspot_img
spot_img

BOGGIE zenés-kortárs irodalmi estjei

-

Article Top Ad (AdSense)

BOGGIE (Csemer Boglárka) zenés-kortárs irodalmi rendezvénysorozata a korábbi sikeres évadokat követően ismét indul, 2024-től a Scolar Kiadó Könyvesboltjába költözik.

Az elmúlt tíz évben számos példát láthattunk a kortárs irodalom és könnyűzene találkozásában létrejövő izgalmasabbnál izgalmasabb eseményekre. A covid 19 járvány okozta kényszerű szünetet követően újra felértékelődött ezeknek az esteknek a fontossága, amelyeken több művészeti ág egymásra hatásának köszönhetően rendkívüli atmoszféra és élmény születik. BOGGIE: Költőim rendezvénysorozata 2018-as indulása óta számos fiatal, feltörekvő és már befutott költővel dolgozott együtt és adott művészetüknek új árnyalatot az együttműködésüknek köszönhetően.

A Scolar Kiadó 2024-ben célul tűzte ki, hogy a könyvportfóliójában megjelenő sokszínűség a könyvesbolt rendezvényeiben is kiemelt jelentőséget kapjon. Az est azon túl, hogy egy teljes értékű BOGGIE koncert, betekintést nyújt az adott költő világába egy bensőséges pódium beszélgetésen keresztül. A kamarakoncert fénypontja egy meglepetés versfeldolgozás Boggie zenei tolmácsolásában.

A sorozat első vendége 2024-ben Mechiat Zina lesz (Álomból föl, vidékre le. 2023, Scolar Kiadó), az ő versei lesznek Boggie zenei célkeresztjében.

Boggie zenés estje
kép:Scolar Kiadó

Időpont: február 20. 19:00 (kapunyitás: 18:30)

Helyszín: Scolar Könyvesbolt (Paulay Ede utca 19.)

Jegyek: https://scolar.jegy.hu/

Early Bird (február 11. 23:59-ig): 2.499 Ft,-
Standard jegy február 11. után: 3.499 Ft,-

A BOGGIE: Költőim sorozat 2024. első félévében az alábbi eseményekkel folytatódik a Scolar Könyvesboltban:

március 19. (kedd) – Szálinger Balázs
április 23. (kedd) – André Ferenc

Cikkek a Scolar Kiadó könyveiről:

Amikor a szakítás után fullasztó a magány

A szívem egy bezárt bódé – Kamaszmonológok

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!