spot_imgspot_img
spot_img

Bemutatkozik Gaultier új szexi matróza

-

Article Top Ad (AdSense)

Felejts el mindent, amit eddig tudtál a Le Male-ről.

Megérkezett a Jean Paul Gaultier legújabb üdvöskéje, a rakoncátlanul szemérmetlen Le male Elixir.

A viharos tenger látványa. Egy hajó veszélyben. A fedélzet tele vonzó tengerészekkel. Köztük egy tetovált matróz veszi át a vezetést.

A sós tenger ragyogó bőrű vezére, kinek kiléte ez idáig ismeretlen maradt. Az új Male karakter nem más, mint a tüzes tekintetű brazil modell, Raphael Diogo.

Tüzes mellkasán az intenzív parfüm igazi szexepillé válik, maga lesz a vágy szimbóluma. A rézszínű bőr felizzik a lenyugvó nap csillanásában, amint bárki megérinti.

Legyen földön vagy vízen, ennek a sármnak senki sem tud ellenállni. Matrózegyenruhában sétál, szinte lángol a férfiasságtól és hagyja, hogy izzó, aranyló, izmos felsőteste elénk táruljon. Gaultier ábrándozott egy ilyen verzióról, amelyben újragondolhatta az ikonikus fémdobozt: nevével díszítve, finom borostyánsárgával és előkelő arannyal bevont kiadás.

A szikrázó bőrön jól érvényesül az aromás-fás, ámbrás illat. Meleg intenzitás árad a finoman szúrós, friss mentából és az összetéveszthetetlen tonkababból. Ez az elegy lángra lobbantja az érzékeket, melyet finoman mozdítanak tovább a levendula és a benzoin érzéki akkordjai.

Szabad, mint a tenger, melynek érintése finoman érződik a bőrön.

Le Male Elixir: az élvezet bájitala, az érzékek rabul ejtője.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Elérhető: 2023. szeptembertől

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, valamint webshopjaikban

Arany konzervdoboz
Az ikonikus konzervdobozt idéző csomagolás tökéletesen kifejezi a legújabb Gaultier férfi illat forróságát és karizmáját. Megmunkált fém stílusos arannyal és borostyánnal csíkozva. Az értékes illat szinte forr benne.

Káprázatos illatüveg
Csodáld meg a tengerész arannyal csíkozott izmos felsőtestét. A matrózing alatt rejlő illatból csak úgy árad az erotika.

Fás, aromás, borostyános illatjegyek
Elég egyetlen tüzes csepp ebből az ellenállhatatlan illatból és érzékeid azonnal felébrednek. Lángoló érzékiség. Intenzív, forró bőr. Napfényes trópusi tonkabab és levendula. Csábító benzoin, friss menta és bergamott…
 Elolvadsz a vágytól…

Illatcsalád: ámbrás-aromás
Fejjegy: tonkabab
Szívjegy: levendula
Alapjegy: benzoin

Árak és referenciák:

Jean Paul Gaultier / LE MALE ELIXIR Eau de Parfum 75ML – 38.090Ft

Jean Paul Gaultier / LE MALE ELIXIR Eau de Parfum 125ML – 50.290Ft

Megújult termékcsaláddal indítja az őszt a Helia-D

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!