spot_imgspot_img
spot_img

Azonnali segítség a földrengés károsultjainak

-

Article Top Ad (AdSense)

A Tesco Magyarország 20 millió forinttal járul hozzá az Ökumenikus Segélyszervezet napokban indított humanitárius segélyakciójához, amely a törökországi és szíriai földrengés miatt otthontalanná lett családokat támogatja.

Emellett a Tesco Csoport több mint 40 millió forintnak megfelelő fontot adományoz a földrengés károsultjainak támogatására a Vöröskereszten keresztül.

„Közel egy év elteltével ismét egy szomorú és sokakat érintő csapás indokolja, hogy az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva késlekedés nélkül cselekedjünk, és kivegyük a részünket a rászorulóknak nyújtott segítő tevékenységből. Stratégiai partnerünkön keresztül az ukrajnai háború elől menekülők után most a földrengés sújtotta térségben lévők minél gyorsabb ellátását szeretnénk megkönnyíteni. Minket is megrázott a tragédia, és együttérzéssel gondolunk az érintettekre”– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

forrás: tesco

Egyre nő a halottak és a sérültek száma a földrengés sújtotta területeken 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!