spot_imgspot_img
spot_img

Idén még a magyarokat is eltalálhatja Ámor nyila

-

Article Top Ad (AdSense)

A Heureka Group legújabb kutatása szerint 2023 lehet az az év, amikor a magyar embereket jobban foglalkoztatja a Valentin-nap, mint valaha.

Sőt, ez az egész régióra igaz, amely úgy általában nem igazán volt nyitott erre az angol-szász területeken domináló romantikus ünnepre

Magyarországon a megkérdezettek közel 40%-a felelte azt, hogy nem szokta ünnepelni a Valentin-napot, azonban közel 84%-a nyilatkozta azt, hogy idén enged a romantikának. Hasonló arányok figyelhetők meg az összes regionális országban is: Csehországban, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Romániában és Bulgáriában.

Nem túl meglepő módon, a legtöbben párjaikkal töltenék ezt a napot, bár akadnak – elenyészően – olyanok, akik háziállatukkal, barátjukkal vagy épp egyedül, az ilyenkor megjelenő nyomást mellőzve vészelnék át ezt az ünnepet. A legtöbb magyar egy romantikus vacsorának örülne a legjobban, bár negyede virággal, ötöde pedig parfümmel is megelégedne.

fotó: freepik

Sőt, a régióhoz képest itthon édességgel, ékszerrel és fehérneművel sem tűnik rossz ötletnek kedveskedni. Ezzel szemben a megkérdezettek leginkább testápoló és szépészeti termékeket, parfümöt, sőt, még okostelefont és szexjátékot adnának kedveseiknek.

Míg a régió országaiban bőkezűbbek a szerelemre vágyók, és valahol 8 és 16 ezer forint között költenének kiszemeltjükre, addig a magyarok közel 35 százaléka lövi be ezt az ártartományt, míg majdnem 40%-a 8 ezernél húzná meg a határt.

Az Árukereső.hu-n a felsorolt termékek mind megtalálhatók, és ebben a nehéz időszakban nem szabad elfelejteni, hogy a tudatosság a románcra is kiterjedhet. A cég is készül február 14-re, külön kategóriával várva azokat, akik meglévő elképzeléseikhez keresik a legjobb ajánlatokat, vagy azokat, akik nyitottak új ötletekre.

Különleges Valentin-napi ajándékötletek

Kávékülönlegességek Valentin-napra

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!