Az esőfelhőket is felrobbantja LILIN és a Feel Good új dala

-

A mögöttünk álló időszak mindannyiunk számára megterhelő volt – erre reflektál új dalában LILIN és a Feel Good. 

A fiatalokat lelkileg is megviselte a világjárvány azon időszaka, amikor a személyes kontaktusok és az önfeledt szórakozás lehetősége egyik pillanatról a másikra megszűnt. Hosszú idő után, idén nyáron valamennyien fellélegezhettünk és új élményekkel gazdagodhadtunk.

A “Szabadság önfeledten” című vadonatúj szerzemény lendületes, ám kicsit misztikus zenei világa és a dalszövege együttesen fedi le tökéletesen 2021 nyarát.

Az izgalmas, korlátok nélküli zenélés – “a Feel Good hangzás” – kezdetektől fogva a Prjevara Miklós és Karasz Sándor által létrehozott formáció ars poeticája. LILIN-nel (Nagy Lilivel) közös első daluk a “Now or never” 2015-ben debütált az MR2 Petőfi Rádióban.

Ez év elején már-már filmbe illő véletlenek sorozata hozta úgy, hogy Miki, Sanci és Lili újra együtt alkottak. Ezúttal azonban magyar nyelven szerettek volna üzenni, amiben Takó András szövegíró segített.

A dal megtalálható a Youtube-on, néhány héten belül pedig elérhető lesz valamennyi streaming felületen. Addig is, mindenki lélegezzen mélyen, szeressen szabadon és felejtse el az elmúlt másfél év kihívásait legalább addig, amíg a dalt hallgatja – üzenik az alkotók.

Tekerjétek fel a hangerőt és robbantsátok fel ti is azokat az esőfelhőket!

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!