spot_imgspot_img
spot_img

A Miller Budapest Essentials központja idén a Tesla lesz

-

Article Top Ad (AdSense)

Három új fellépő is csatlakozott a hamarosan érkező városi fesztivál – november 17-19 között – több helyszínen tartó bulifolyamához, a Miller Budapest Essentials-höz, melynek a központja a Tesla Loft lesz. Az érdeklődés nagy, a Néprajzi Múzeumban lévő két eseményre már el is fogytak a jegyek.

Az art deco stílusú loft rendezvényház, az Elektrotechnikai Múzeum falai mögött eldugott, misztikus Tesla Loft lesz az epicentruma a Miller Budapest Essentials rendezvénysorozatának, és friss hírként jelentették be a szervezők, hogy a hétvégi sorozat nyitórendezvényére a Funkyzeit is ide érkezik. Sztárvendégként lép fel az Egyesült Királyság dance szcénájának egyik legfontosabb alakja, Greg Wilson. Greg volt az első DJ, aki élőben mixelt a brit televízióban, ő állította össze az első ilyen típusú brit rádiós mixeket a manchesteri Piccadilly 261 számára, és ő mutatta meg a később Fatboy Slimként elhíresült Norman Cooknak, hogy hogyan kell scratchelni. Az estén ott lesz még Daddy One Two, Raasa, Yoless és Mr Cloud.

November 18-án az On The Low Inc. sorakoztatja majd fel hazai előadóit a Miller Budapest Essentials fesztiválon, akik new wave hiphop, trap, drill, plugg és cloud stílusú zenékkel szántják majd fel a Tesla Loft színpadát.

És szintén a Tesla Loft falait megrezgetve 19-én a Pure Lust nyitja meg előttünk az elektronikus zene egy új dimenzióját.

Infó a további helyszínek további programjairól itt:  https://budapestessentials.com/

Lélekmelegítő koncerteket ad egy gospelkórus Pest megyében

Egyedülálló gigakoncert, ritkán látott világsztár vendég

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!