spot_imgspot_img
spot_img

5 különleges Yacht Club a Balatonnál

-

Article Top Ad (AdSense)

Akár van hajónk, akár nincs, egy kikötő hangulata mindig magával ragadja az embert. A vízen ringatozó fényesen ragyogó hajók látványától pedig még akkor is vérbeli hajósnak érezzük magunkat, ha amúgy nem is vagyunk azok. Nem csoda, hogy az elmúlt néhány évben olyan népszerűek lettek a yacht kikötők, ahol hajóval vagy autóval érkezők egyaránt megtalálhatják, amire vágynak.

Összeállításunkba most olyan balatonparti kikötőket gyűjtöttünk össze, ahol kényelmesen eltölthetünk néhány napot, és ahol minden elektromos hajó és vitorlás rajongó jól érzi majd magát.

BL Yacht Club – Balatonlelle

Balatonlelle Yacht Club

Az egyik legmodernebb kikötőként számontartott balatonlellei BL Yacht Club az elmúlt években a hajósok egyik kedvence lett. A minden igénynek megfelelő szervízszolgáltatások és a hotel többféle szobatípusa a hajósoknak és a nem hajósoknak is kényelmes itt tartózkodást biztosít. Annak pedig, aki a hajós életstílus felé kacsingat, lehetősége van vitorlás vagy elektromos hajó kölcsönzésre is.

Balatonlelle Yacht Club

Balatonfői Yacht Club – Balatonkenese

Balatonfői Yacht Club

A fővároshoz talán a legközelebbi és a Balaton egyik leghangulatosabb kikötője, ahol bármikor újra eltöltenénk néhány napot. Luxushangulatú szobái minden kényelemnek megfelelnek, és az étterem magával ragadó teraszán egyszerre élvezhetjük a kiváló konyha ízeit és gyönyörködhetünk a szebbnél-szebb hajókban.

Balatonfői Yacht Club

 Alsóörs Marina

Alsóörs Marina

Igazi autentikus balatoni élményben lehet részünk Alsóörsön, ahol szeretettel várják a vízi sportok szerelmeseit. Akár hajónkkal pihennénk meg, akár bérelnénk egyet, akár csak a hotelben szeretnénk eltölteni néhány napot, biztosan nem fogunk csalódni.

Alsóörs Marina

Hotel Yacht Wellness and Business – Siófok

Hotel Yacht Wellness and Business

A déli part fővárosában található hotel talán a legsokoldalúbb a yacht clubbok közül, hiszen a kikötői szolgáltatásokon túl sok más izgalmas dologgal és kulináris élménnyel várja vendégeit.

Hotel Yacht Wellness and Business

Hotel Tihany Yacht Club

Tihany Yacht Club

Egy kikötő, ahol mesés környezetben strandolhatunk, és amely egyben egy varázslatos időutazásra repít bennünket. Több, mint nyolcvan évvel a háta mögött a kikötő számos tulajdonost és megannyi izgalmas történetet számlál. Jóllehet eredeti arculatából nem sok maradt meg az utókornak, mégis sikerült megőrizni a hamisítatlan balatoni hangulatot és ennek minden pillanatát kiélvezhetjük.

Tihany Yacht Club

 

Ha tetszett ez a cikk, akkor itt találhatsz még kedvedre való olvasnivalót.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!