spot_imgspot_img
spot_img

Vadonatúj Hailey Bieber szemüvegek

-

Article Top Ad (AdSense)

Az elsőre jellemző szögletes formákat és játékosságot követően a Vogue szemüvegmárkával közös második kollekciójában Hailey az őszi és téli napsütésben ragyogó természet hangulatát jeleníti meg, lágy sziluettekkel.

Hailey Bieber a klasszikus modellekhez ívelt kontúrokat és opálos-földes színeket választott, hogy kiemelje a formák természetes szépségét – az eredmény pedig négy magabiztosságot sugárzó és időtálló szemüveg finom divatos csavarral.

A mindennapi megjelenést felpezsdítő darabok Hailey jellegzetes stílusát tükrözik. A selymesen fénylő, határozott, de nem túl széles keretek a legtrendibb partitól az szürke hétköznapokig minden szetthez tökéletesen illeszkednek, a szokatlan szögletek pedig biztosítják, hogy egész évben nélkülözhetetlen kiegészítőjévé váljanak viselőjének.

0VO5444S
Fénylő opálszíneivel és meglepő szögeivel ez a modell készen áll, hogy feldobja a hétköznapi megjelenésünket. Választható örökzöld homok, opálzöld, fekete vagy havanna színekben.

0VO5445S
Frissítő hollywoodi csillogás laza hangulattal átitatva. A modell fényes gyémánt formájú szegecsei és a lágy hajlatai játékos, reggeltől estig tartó napfényes stílust kölcsönöznek viselőjüknek. A klasszikus fekete és a sötét havanna színek tónusban hozzáillő lencsékkel sosem vallanak kudarcot, ha tökéletes passepartout megjelenésről van szó.

0VO5446
Elegáns, de sohasem közönséges: fenséges sziluettek Hailey Bieber-stílusban. A fényesre polírozott és gyémánt formájú szegecsekkel díszített merész macskaszem forma ellenállhatatlan ragyogást csempész a hétköznapokba. Elérhető elegáns opálszürke vagy barna színben.

0VO5447
Figyelemfelkeltő ferde szemöldökvonalával és szögletes ívelésével ez az optikai keret egy szempillantás alatt változik statementből klasszikussá. A modell homok, opálzöld, klasszikus fekete és sötét havanna színekben elérhető.

A 2023-as év színe

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!