spot_imgspot_img
spot_img

Új nyári kollekció az ismert bútoráruháznál

-

Article Top Ad (AdSense)

Berobbant a nyár, így itt az ideje az otthonunk szezonális díszítésének, amelyhez az egyik legnépszerűbb bútoráruházban most minden kiegészítőt megtalálhatunk. Díszpárnák, vázák és fonott kosarak várják a nyári hangulatra vágyókat.

A JYSK termékkollekciója elhozza a nyarat az otthonunkba. A legújabb lakberendezési tárgyak közelebb hoznak a természethez, valamint vidámságot és harmóniát árasztanak az egész lakásban.

Közel a természethez

A visszafogott árnyalatok és organikus formák idén is népszerűek, segítségükkel pedig meghitt hangulatot varázsolhatunk az otthonunkba. A természetességen van a hangsúly, a mangófa és a fonott fűzfa több termék alapanyagaként is szolgál, ilyen a FRITLEV tárolókosár is. Annak sem kell aggódnia, akinek nem elég fényes a lakása, a két színben kapható RALF művirág tökéletesen helyettesíti az élőt.

A BERGMYNTE és ENGKLOKKE díszpárnák barnás árnyalata, valamint a khakiszínű ROY váza elhozza a nappalinkba a kerti hangulatot. Az átlátszó mázzal ellátott minimalista talapzat, a SIGMUND segítségével megemelhetjük a virágokat ezzel egy kis változatosságot hozva a szobákba.

Vidám színek a nappaliban

Ne féljünk kombinálni a különböző színeket és formákat! Népszerű idén a kék, a rózsaszín és a mentazöld, amelyet a homok és sárga színekkel kombinálva könnyen visszaadhatjuk a gondtalan nyári hangulatot. A MARK gyertyatartón található csíkok játékosságot kölcsönöznek, és tökéletes kontrasztot alkotnak, ha például a BALDUR csavaros kék gyertyával kombináljuk.

A termékek minden üzletben együtt lesznek kiállítva egy külön erre a célra kialakított helyen, amelyek közül több már online is megvásárolható a JYSK.hu oldalon.

képek: jysk

Ezek a legfontosabb fürdőszobatrendek

Ezekkel a trükkökkel varázsolhatsz nyári hangulatot az erkélyedre!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!