spot_imgspot_img
spot_img

Beindult a Barbiecore-őrület

-

Article Top Ad (AdSense)

Már mindenki július egyik nagy dobását, az első élőszereplős Barbie-filmet várja, és ez a várakozás a tervezőket sem hagyja hidegen.

A „Barbie-esztétika” jegyében Vágó Réka válogatást állított össze a REKAVAGO kollekcióiból, így a július 20-i premierrel egyidőben, a rajongók számára 1 hónapon keresztül bármelyik film inspirálta szett tökéletesen összeállítható lesz.

A mozi utáni koktélozás vagy az éjszakába nyúló party magassarkújától a másnapi klasszikus és sokoldalú balettcipőig és a pihenős vagy szaladgálós papucsig, egésznapos gyönyörködtető látványával és kényelmes biztonságával a REKAVAGO dizájner cipők nemcsak a legalkalmasabbak arra, hogy időtlen ruhatárad meghatározó darabjai legyenek, hanem saját stílusod és igényeid szempontjából is a legjobb választás.

A Barbiecore-válogatás színei tág palettán mozognak, a vidám málna pink és a Tiffany-kék, a csillogó és egymáshoz harmonizáló pasztell árnyalatok a metálfényű almazöld, az ezüstös kék és a rosegold is főszerephez jutnak. Az összeállítást színben harmonizáló baby pink öv és stílusos extra szemüvegtartós minitáskák teszik teljessé.

Az erre az alkalomra készült csomagolás, a később akár kedvenc tárgyak tárolására is használható pink doboz pedig a látványélmény mellett a 100% újrahasznosítás jegyében született.  A még gyönyörűbb lábakért minden Barbiecore-vásárlához egy essie körömlakkot adja ajándékba, a legvarázslatosabb és legérzékibb árnyalatokban.

Bár a film teljes története egyelőre titokzatos, így még az is kiderülhet, hogy Barbie a valóságos világban végül beleszeret egy ellenállhatatlan REKAVAGO designer cipőbe…

Válogass kedvedre a kollekciókból a REKAVAGO webshopjában 2023. július 20-tól 30 napon keresztül, a készlet erejéig: https://rekavago.com

Nyári öltözetek nyári programjainkhoz

Légies, nyárias szettek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!