spot_imgspot_img
spot_img

Új elnök a Kia Motors Hungary élén

-

Article Top Ad (AdSense)

A Kia Motors Corporation Nagy Norbertet nevezte ki a magyarországi leányvállalat Ügyvezető Elnökének.

Nagy Norbert 2007-ben csatlakozott a Kia Motors Hungary-hez, és az elmúlt 13 évben Ügyvezető Igazgatóként irányította a márka magyarországi munkáját.

A kinevezés egyedülálló, és nagy mérföldkő a cég életében, mert világszerte csupán néhány olyan leányvállalat van, amelynek élén nem koreai vezető áll. Európában eddig Svédországban és Angliában, idén január 1-jétől pedig Franciaországban és Magyarországon kezdte meg működését ez az új szervezeti felállás helyi vezetővel az élen.

A 43 éves szakember pályafutása során a vállalat Magyarországon látványos növekedésen és fejlődésen ment keresztül mind a vállalat értékesítési eredményeinek és piaci részesedésének növekedése, mind a márkakereskedői hálózat fejlődése tekintetében.

Nagy Norbert irányításával a Kia Motors Hungary a tavaly bemutatott, a Márka jövőbeli terveit megfogalmazó „Plan S” céljainak megvalósításán dolgozik majd a további márkaépítés, növekedés és fejlődés érdekében.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!