Téli varázsvilág és város feletti koripálya a Westend Tetőkertben

-

Az ajándékvásárlás mellett egy igazi téli kikapcsolódásért is érdemes elmenni a Westendbe.

Jégpáya a Winter Wonderlandben

A Tetőkertben kialakított Winter Wonderland különleges elhelyezkedéséből adódó hangulatával és színes programjaival egészen az év végéig várja az érdeklődőket. Állandó elemként lesz jégpálya, a gyerekeknek körhinta, valamint a téli varázs elmaradhatatlan kellékei: fűtött sátor, sült gesztenye és forralt bor, meg persze mindenféle finomságokat áruló fabódék és food truckok. Az aktuális programokat a Westend Facebook oldalán rendszeresen frissülő rendezvénynaptárban lehet nyomon követni, amelyeken a részvétel a Westend applikációból letölthető kuponokkal ingyenes.

A Westend tetején felépített, téli csodaországban hétvégenként gazdag programkínálattal várnak kicsiket és nagyokat, családokat, baráti társaságokat és az üzletközpontban vásárlókat. Ezen a hétvégén például bábelőadással, Pál Dénes koncerttel és adventi koszorúkészítéssel, december 4-én pedig gyerekkoncerttel, kézműves foglalkozásokkal és persze a Mikulással készül a helyszín. A decemberben lesz még grincsfa-készítés, további koncertek, sőt jégtánc is. A foci szerelmesei pedig a labdarúgó vb mérkőzéseit is végig szurkolhatják a különleges helyszínen.

Folyamatos nyitvatartás

A város feletti korcsolyapálya folyamatosan nyitva lesz hétköznap és hétvégén is déltől este tízig a 15-16 óra közötti karbantartást kivéve. 10 év felett ugyan kell fizetni egy 1500 forintos belépőt, de ez aztán Westend ajándékkártyával levásárolható az üzletközpontban. A pálya használata a 6. és 13. kerületi lakosoknak lakcímkártyájuk felmutatásával ingyenes. Természetesen, akinek nincs, korcsolyát is tud bérelni.

Körhinta nélkül talán nem is lenne igazi a varázslat, ezért a közkedvelt játékra szülői felügyelet mellett ingyenesen felülhetnek a három és tizenkét év közötti gyerekek. A többi rendezvényre sem kell jegyet venni, ezeken a Westend applikációból ingyenesen letölthető kuponokkal lehet részt venni.

A Winter Wonderland a látogatóknak szánt programokon túl cégeknek is új és különleges helyszínül szolgálhat az év végi csapatépítéshez vagy közös ünnepléshez. Akinek még nincs ötlete, idén hol legyen a karácsonyi céges összejövetel, miért ne rendezhetné meg egy fantasztikus és központi elhelyezkedésű szabadtéri helyszínen a főváros felett? Egy ilyen évzáró program garantáltan emlékezetes élmény lehet a munkavállalóknak, de akár a céges partnereknek is.

Ettől a karácsonyi reklámtól tényleg összeszorul a szíved

Karácsonyi mesevilággal vár mindenkit az Etele Plaza

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!