Karácsonyi mesevilággal vár mindenkit az Etele Plaza

-

Egy igazán különleges meglepetéssel készült idén az Etele Plaza az áruházba látogatók számára: november 24-én megnyitotta a kapuit a legújabb selfie pont és fotóhelyszín karácsonyi mesevilág tematikával.

Az installációt Muszula Tímea, a Laura Virág és Cloé Home Stúdió tulajdonosa álmodta és valósította meg

A csodálatosan berendezett üzlethelyiségben nem csak egyéni fotók elkészítésére, de profi fotós közreműködésével családi, baráti vagy egyéni fotózásra is lehetőség van.

Eddig is találkozhattunk selfie pontokkal Budapest legmodernebb, és kifejezetten élmény fókusszal megtervezett üzletközpontjában. Az advent közeledtével azonban most egy igazán különleges installációval készült a bevásárlóközpont: csodás környezetben, élénk színekkel és dekorációval igazi karácsonyi hangulatú, mindenki számára nyitva álló fotószobát rendezett be, mely november 24-étől egészen december 23-ig látogatható. A mesevilág koncepciójának megálmodója Muszula Tímea, Budapest egyik legismertebb dekoratőre, aki több mint 10 éve nyitotta első virágüzletét, az elmúlt egy évtizedben pedig saját éttermet és cukrászdát is nyitott, valamint könyve is megjelent Szépségek és finomságok címmel.

„Nagyon örültem amikor az Etele Plaza megkeresett az ötlettel, hogy rendezzünk be egy ünnepi hangulatú mesevilágot, amiben minden korosztály megtalálja a hozzá leginkább passzoló díszletet. Ezért is készült végül 3 koncepció a selfie szobán belül: egy cukorkák ihlette pasztell rózsaszín világ; egy kicsit vadabb, de szintén rózsaszín, diszkógömbökkel, neonfénnyel megbolondított látvány; valamint egy klasszikusabb, pirostól túlcsorduló igazi karácsonyi díszlet, karácsonyfákkal és ajándékdobozokkal.” – avat be a részletekbe Muszula Tímea. „A piros koncepció előre soknak tűnhet, de tudatosan használtunk ennyi piros színt és nem tettünk bele aranyat sem, csak egy minimális fehéret, hogy tényleg nagyon hangsúlyos legyen, szinte felrobbanjon a piros az egész dekorban. Egy csinos ruhában, egy piros rúzzsal őrületesen jó képeket lehet majd csinálni!”

Fontos: időpontot kell kérni

Ha nem szeretnénk egyedül bajlódni a képekkel, esetleg meglepnénk a családot, barátokat egy közös karácsonyi fotóval, december 1-től lehetőség van rá, hogy profi fotós segítségét kérjük. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy időpontot kérünk az Etele Plaza weboldalán. A fotók igény szerint akár ott helyben nyomtatva egy szép keretben és digitálisan is átvehetők.

„Timinek köszönhetően igazán különlegesre sikerült ez a varázslatos mesevilág, amivel kedveskedni szerettünk volna az áruházunkba látogatónak.” – mondta el Deutsch Kriszta, az Etele Plaza értékesítési igazgatója a selfie szoba nyitása kapcsán. „Az Etele Plaza alapvető koncepciója, hogy ne csak a vásárlás élményét emelje egy magasabb szintre, de olyan szolgáltatáskörnyezetet és programokat biztosítson a látogatók számára, ahova mindig jó betérni. Különösen igaz ez az ünnepekre készülődve. Az karácsonyra hangolódáshoz, többek között, ezzel a gyönyörűen berendezett környezettel szerettünk volna hozzájárulni.”

A karácsonyi mesevilág egészen december 23-ig áll a látogatók rendelkezésére. Időpontot is eddig lehet foglalni a családi, baráti vagy akár egyéni fotózásra az Etele Plaza weboldalán.

Mindemellett Buda első számú divatdesztinációja számos más programmal készül az ünnepi időszakban. Idén az Etele Plaza ad otthont az Ajándék Terminálnak november 26. és december 24. között, ahol az érdeklődők több mint 100 hazai designer termékei közül válogathatnak. Szintén a bevásárlóközpontban lesz a Mikulásgyár egyik adományátvételi helyszíne, ahol november 30. és december 22. között várják az adakozni szándékozókat. A XI. kerületi önkormányzat és az Etele Plaza közös szervezésében adventi vásár és jégpálya nyílik az Etele téren. Ha ez nem lenne elég, a BODY WORLDS kiállítás is látogatható egészen február 19-ig.

Idén kisebbek lesznek a karácsonyfák

Egészséges ételek és kevesebb halászlé kerül idén a karácsonyi asztalra

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!