spot_imgspot_img
spot_img

Te is érezted már azt, hogy semmid nincs, amit felvehetnél?

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha stílusról és divatról van szó, a hírességek még sosem okoztak csalódást. Mindenki felnéz rájuk, és titokban próbálja becsempészni a cuccaikat a saját ruhatárába. Mutatunk pár összeállítást, ami inspirációul szolgálhat a következő szettednél.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fogadnám el Hailey Bieber teljes gardróbját! Nem csak gyönyörű, de tud egy-két dolgot a legújabb trendekről is. Nagyon laza és elegáns hangulatot áraszt a ruháiban, ráadásul nagyon sokoldalú is. Ebben a menő szettben a lila táska igazi fókuszpont, amely feldobja a megjelenést. Egy klasszikus napszemüveg még elegánsabbá varázsolja az összképet miközben egy fekete, lapos cipő tökéletes egyensúlyt teremt a kényelem és divat között. 

ladies-black-casual-shoes

purple-occasional-bag 

ladies-timeless-black-sunglasses 

Meríts ihletet Gigi Hadid stílusából és teremtsd meg a tökéletes piros szettet, amely garantáltan magára vonja a figyelmet! Ebben az ütős összeállításban a piros a főszereplő. A magassarkú cipő, a táska és a modern napszemüveg tökéletes kiegészítők, amelyek a divatos megjelenést még magával ragadóbbá teszik. Ebben a szettben a piros dominanciája az önbizalmat és a bátor önkifejezést tükrözi, hogy minden tekintetet magadra vonhass.

Red-lacquered-stilettos-with-a-slender-heel 

red-bag-with-a-large-fastening 

fashionable-sunglasses – KAZAR STUDIO

beige-matt-tights 

Bemutatjuk a klasszikus elegancia szett megtestesítőjét, Elsa Hosk-ot! Ebben a trendi szettben egy időtlen fekete cipő és egy fehér letisztult KAZAR STUDIO táska szolgálnak az alapoknak, amelyek minden gardróbból elengedhetetlenek. Az apró, mégis figyelemfelkeltő kiegészítők, mint például egy cuki fehér zokni vagy egy fekete, vékony szárú napszemüveg pedig tökéletesen fokozzák az eleganciát.

leather-baguette-shoulder-bag – KAZAR STUDIO

black-chrome-tanned-leather-half-shoes 

white-socks – KAZAR STUDIO

black-rectangular-sunglasses – KAZAR STUDIO

Emily Ratajkowski új szintre emeli a modell-off-duty stílust. Persze, gyakran elkápráztatnak minket a vörös szőnyeges és kifutós megjelenései, de van valami páratlan abban, ahogyan egy utcai szettet állít össze…  Ez az outfit az egyszerűség erejére épül, mégis figyelemfelkeltő. A fekete táska nem csak praktikus, de stílusos is. A hosszú szárú csizma egy izgalmas és bevállalós választás, amely fokozza a szett karakterét. A klasszikus fekete napszemüveg pedig a menő és titokzatos megjelenés alapja, amely kihangsúlyozza a szett modern vonásait. 

post-heel-boots 

leather-handbag-with-metal-handles 

womens-combed-cotton-socks 

classic-black-wayfarer-sunglasses

Jacob Elordi számára nem idegen a divat! Laza, vagány stílusa a ’90-es évekbeli apás hangulatot és a csendes luxus esztétikát ötvözi, amit a TikTok mostanában imád. Úgy tűnik, minden alkalommal, amikor Jacob Elordi kilép az utcára, menő szettjei feltűnést keltenek a divatvilágban. Ebben az összeállításban a fekete bőr táska és cipő párosítása önbizalmat és eleganciát sugall. Az ezüst óra pedig az apró részletekbe fektetett figyelmet sugallja.

leather-shoes-on-a-trep-sole 

black-bamboo-socks 

mens-watch

mens-black-bag 

Növényi alapú farmer kender-pamutból

Sminkecset kisokos

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!