Színes pillák? Miért ne?

-

A nagy melegben ruháink közül jellemzően a lengébb, könnyű öltözeteket részesítjük előnyben, nincs ez másképp sminkünk esetében sem, hiszen ahogy a vastagabb ruháink, úgy a testesebb sminkek is nehezebben szellőznek, eltömíthetik pórusainkat és elnehezíthetik bőrünket, amely kellemetlen érzés tud lenni a fülledt időben. Ilyenkor érdemes elengednünk az erős, nehéz sminkeket és inkább a „no makeup” hatás elérésére törekednünk, amelyet azonban egy kis trükkel fel is dobhatunk. Szabó Doris, az AVON sminkmestere elárulja, hogyan vihetünk egy kis csavart könnyed sminkünkbe, ha mégis egy kis plusz színre vágynánk anélkül, hogy elnehezítenénk bőrünket.

A szakértő szerint kánikula sminkünket illetően mindig fontos, hogy egyszerűségre törekedjünk. Egy tökéletes nyári sminkhez elegendő egy fényvédővel ellátott BB krém, egy highlighter, némi arcpír, egy szájfény és természetesen egy jól megválasztott szempillaspirál. Ettől nem csupán megjelenésünk lesz természetesen ragyogó, de nem kell félnünk attól sem, hogy a forróságban elmozdulna vagy elkenődne sminkünk. 

Amennyiben viszont természetes hatású sminkünkbe mégis egy kis csavart és némi játékosságot szeretnénk vinni anélkül, hogy elnehezítenénk bőrünket, úgy itt az ideje, hogy egy picit merészebbek legyünk. Színes szemhéjfestékek és erős rúzsok helyett nyúljunk egy izgalmas színes szempillaspirálhoz, amellyel néhány mozdulattal tehetjük extravagánssá legkönnyedebb sminkünket is és izgalmat csempészhetünk a nyár utolsó heteibe. Az AVON kínálatában több szín közül is válogathatunk, amelyekkel feldobhatjuk pilláinkat, a szakértő szerint mindenképpen érdemes néhányat beszerezni ezek közül a szezonra:

A bevállalósabbak és élénkebb színek kedvelői számára az  Euphoric Featherlight szempillaspirál lehet az elkövetkező időszak egyik legnagyobb slágere. A klasszikus fekete mellett ugyanis most egy tengert idéző égszínkék és egy drámai lila színnel tehetjük még vonzóbbá tekintetünket. A spirál homokóra formájú keféje minden szempillát befed és légiesen könnyű, intenzív színnel gazdagít, keratinnal és ricinusolajjal pedig erőteljesen dúsít és hosszabbít is egyben.

Euphoric Featherlight Cobalt

Akik picit visszafogottabb színekben gondolkoznának, azoknak a szakértő szerint a True 5 az 1-ben Lash Genius szempillaspirál lehet a megfelelő választás. A fekete és a barna-fekete árnyalatok mellett egy navy kék, egy padlizsán lila és egy méregzöld árnyalat közül választhatunk. A Lash Genius az izgalmas színek mellett dúsítja, hosszabbítja a pilláinkat, miközben szétválasztja és megemeli azokat. A többfunkciós keféjének köszönhetően, amely a káprázatos végeredmény érdekében különböző hosszúságú sörtékkel van ellátva, elképesztően precíz felvitelt tesz lehetővé.

True 5 az 1-ben Genius Blackest Black

Szeptember közeledtével sem kell elhanyagolnunk a bohókás nyári színeket, dobjuk fel sminkünket az Avon színes spiráljaival és élvezzük ki az utolsó meleg heteket, amikor igazán szabadnak érezhetjük magunkat!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!