spot_imgspot_img
spot_img

Snoopy a menő idén nyáron

-

Article Top Ad (AdSense)

A Levi’s® és Snoopy sportosan térnek vissza 2020 nyarán.

Bár Charlie Brown vált híressé a focilabdák elrugásával való próbálkozásaival (és kihagyásaival), a Peanuts banda igazi atlétája Snoopy. Foci, baseball, amerikai foci vagy tenisz – ha ránézünk a klasszikus képregénycsíkokra, láthatjuk, hogy Charlie Brown négylábú barátja egy igazán sportos kis beagle. Ezért a Levi’s®  és a Peanuts újra összeállt, hogy a Levi’s® x Peanuts® Summer 2020 kollekció különleges kiadásával megünnepelhessék ezt a kiemelkedő sportteljesítményt.

A pólókon Snopy sportol

A kollekció középpontjában pólók és a melegítőfelsők állnak – csakúgy, mint a vintage Levi’s® sportruházat 1984-es verziója által inspirált melegítők – , amelyeket Snoopy grafikák sora díszít, egyenesen a Charles Schulz csapattól. A Peanuts-ra jellemző szeszélyes lazasággal fűszerezve, Snoopy visszaad egy tenisz szervát, elrúg egy focilabdát, versenyzik a barátjával, Woodstockkal, gördeszkával ugrat és kosárra dob több más sport mellett.

Élénk színek és oversize

Az egyedi grafikák mellett a kollekcióban vannak uniszex futballtrikók, kifordítható vödörkalapok és oversize csónaknyakú pulóverek is olyan élénk színekben, mint az aranysárga, a fuksziapiros vagy a páfrányzöld. Az ikonikus co-branded fehér logós pólón Snoopy a klasszikus Levi’s® sportos logón versenyzik Woodstockkal. Ez a kollaboráció tökéletesen illik mindenkihez, aki szereti, ha a sportosság találkozik a játékossággal, szellemességgel és nosztalgiával.

A Levi’s® márkáról

The Levi’s® márka a klasszikus amerikai stílus és az erőlködésmentes menőség megtestesítője. A  Levi Strauss & Co. 1873-as újítása óta, a Levi’s® farmer a világ egyik legfelismerhetőbb ruhadarabjává vált, ami generációk figyelmét ragadta meg. Ma a Levi’s® brand portfóliója tovább fejlődik új utak keresése és az újító szellemiség által, amely egyedülálló a ruházati iparban. Farmer kollekcióik és kiegészítőik több, mint 110 országban elérhetőek, lehetővé téve, hogy mindenki ki tudja fejezni a saját egyéni stílusát velük.

Még több információ: www.levi.com

https://www.levi.com/US/en_US/

A Peanuts-ról

Charles M. Schulz először 1950-ben mutatta be a világnak a Peanuts karaktereket, amikor a Peanuts képregénycsíkok hét magazinban debütáltak. Azóta Charlie Brown, Snoopy és a Peanuts banda többi tagja hihetetlen nyomot hagyott a popkulturában. Az új Snoopy az űrben sorozat 2019. november 1-jén indult az AppleTV+-on. Peanuts animált sorozatok láthatóak rendszeresen a legnagyobb csatornák műsorán, a rajongók pedig többezer termék közül választhatnak világszerte, várják őket a tematikus parkok és programok, a napi képregények pedig elérhetőek mind hagyományos, mind digitális formában. 2018-ban a Peanuts együttműködött a NASA-val, hogy a diákok következő generációjának népszerűsítsék az űrkutatást.

Fotók: Levi’s

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!