Snoopy a menő idén nyáron

-

A Levi’s® és Snoopy sportosan térnek vissza 2020 nyarán.

Bár Charlie Brown vált híressé a focilabdák elrugásával való próbálkozásaival (és kihagyásaival), a Peanuts banda igazi atlétája Snoopy. Foci, baseball, amerikai foci vagy tenisz – ha ránézünk a klasszikus képregénycsíkokra, láthatjuk, hogy Charlie Brown négylábú barátja egy igazán sportos kis beagle. Ezért a Levi’s®  és a Peanuts újra összeállt, hogy a Levi’s® x Peanuts® Summer 2020 kollekció különleges kiadásával megünnepelhessék ezt a kiemelkedő sportteljesítményt.

A pólókon Snopy sportol

A kollekció középpontjában pólók és a melegítőfelsők állnak – csakúgy, mint a vintage Levi’s® sportruházat 1984-es verziója által inspirált melegítők – , amelyeket Snoopy grafikák sora díszít, egyenesen a Charles Schulz csapattól. A Peanuts-ra jellemző szeszélyes lazasággal fűszerezve, Snoopy visszaad egy tenisz szervát, elrúg egy focilabdát, versenyzik a barátjával, Woodstockkal, gördeszkával ugrat és kosárra dob több más sport mellett.

Élénk színek és oversize

Az egyedi grafikák mellett a kollekcióban vannak uniszex futballtrikók, kifordítható vödörkalapok és oversize csónaknyakú pulóverek is olyan élénk színekben, mint az aranysárga, a fuksziapiros vagy a páfrányzöld. Az ikonikus co-branded fehér logós pólón Snoopy a klasszikus Levi’s® sportos logón versenyzik Woodstockkal. Ez a kollaboráció tökéletesen illik mindenkihez, aki szereti, ha a sportosság találkozik a játékossággal, szellemességgel és nosztalgiával.

A Levi’s® márkáról

The Levi’s® márka a klasszikus amerikai stílus és az erőlködésmentes menőség megtestesítője. A  Levi Strauss & Co. 1873-as újítása óta, a Levi’s® farmer a világ egyik legfelismerhetőbb ruhadarabjává vált, ami generációk figyelmét ragadta meg. Ma a Levi’s® brand portfóliója tovább fejlődik új utak keresése és az újító szellemiség által, amely egyedülálló a ruházati iparban. Farmer kollekcióik és kiegészítőik több, mint 110 országban elérhetőek, lehetővé téve, hogy mindenki ki tudja fejezni a saját egyéni stílusát velük.

Még több információ: www.levi.com

https://www.levi.com/US/en_US/

A Peanuts-ról

Charles M. Schulz először 1950-ben mutatta be a világnak a Peanuts karaktereket, amikor a Peanuts képregénycsíkok hét magazinban debütáltak. Azóta Charlie Brown, Snoopy és a Peanuts banda többi tagja hihetetlen nyomot hagyott a popkulturában. Az új Snoopy az űrben sorozat 2019. november 1-jén indult az AppleTV+-on. Peanuts animált sorozatok láthatóak rendszeresen a legnagyobb csatornák műsorán, a rajongók pedig többezer termék közül választhatnak világszerte, várják őket a tematikus parkok és programok, a napi képregények pedig elérhetőek mind hagyományos, mind digitális formában. 2018-ban a Peanuts együttműködött a NASA-val, hogy a diákok következő generációjának népszerűsítsék az űrkutatást.

Fotók: Levi’s

Kategória:

KIADVÁNYAINK

FRISS CIKKEINK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.