spot_imgspot_img
spot_img

Plázs: partyrockszerda, szerelemcsütörtök, fergetegpéntek, colorszombat

-

Article Top Ad (AdSense)

Ezen a héten is már szerdától érdemes leteríteni a törölközőt a siófoki Plázs homokos partján.

Július 12-én bedurran az ingyenes Party Rock Balaton, csütörtökön a zongorához ül Rakonczai Imre majd jön a DR BRS. Pénteken a Neoton Família legnagyobb slágereinek ad díszletet a csillagfényes balatoni este, és szombatra marad még a Tezenis Beach party és este pedig az Ultra Color Festival.

Az elkövetkező kánikulai napokat érdemes lesz vízparton átvészelni, amire a legjobb helyszín a Siófoki Plázs, hiszen a napfürdőzős, csobbanós nappali pihenés után minden este tartogat hajnalba nyúló programokat. Ezen a héten is már szerdán beindul a Plázs, amikor az ingyenes Party Rock Balaton hozza el a 2010-es évek legnagyobb slágereit.

fotó: freepik

Csütörtökön este Rakonczai Imre ismert slágerekkel festi alá a mámoros éjszakát és – mint minden csütörtökön – DR BRS nyitja meg szerelemcsütörtök rendelőjét a Plázs Music Teraszon.

Pénteken a legnagyobb bulit a Fergeteg Party hozza el, a házigazda DJ Dominique celebrálásában. Ezúttal Siófok partjainál köt majd ki a slágerekkel megpakolt háromárbócos Santa Maria, hogy legénysége, a mindig dalra kész Neoton Família vegye be a Plázs nagyszínpadát. Az Arénában pedig a menetrendszerűen érkező Metzker & Friends széria Pumped Gabot és StadiumX-et látja majd vendégül.

Szombat koradélután ismét érkezik a Tezenis Beach party, ezúttal Bréda Bia szolgáltatja a legcoolabb hip-hop & R’n’B talpalávalót este pedig a tavalyi teltházas buli után ismét nemzetközi headlinereket és a hazai lemezlovasok krémjét állítja sorba az Ultra Color Festival.

Sziget Global Village – a világ zenéinek „faluja”

Itt a nyár legsokszínűbb fesztiválja

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!