spot_imgspot_img
spot_img

Napimádóknak tervezve

-

Article Top Ad (AdSense)

Színesek, stílusosak és különlegesek – fedezd fel az 1990-es évek inspirálta új napszemüvegeket: A Kim és a Tinted Lenses kollekciók darabjai olyan árnyalatokban pompáznak, hogy azonnal nyári hangulatunk támad.

A különböző metálos, tündöklő, gyöngyökkel díszített új szemüvegláncok pedig teljesen új szintre emelik a megjelenést.

Ha a vidám Kim dizájn mellett döntünk, akkor számítsunk arra, hogy bármilyen outfitet viselünk könnyen a 90-es évek stílus ikonjává válunk, többek között élénk színárnyalatainak köszönhetően, mint például a lila és a narancssárga. A Havana és a teljesen fekete színű sötétebb modellek más hatást keltenek a forgatható THOMAS SABO érmével vagy a Rebel at heart gravírozással az oldalán.

A Tinted Lenses kollekció azoknak készült, akik rózsaszínben szeretnék látni a világot. Ezek az izgalmas napszemüvegek az éjszakát is képesek nappallá változtatni élénk rózsaszín és narancssárga színű lencséknek köszönhetően. Ezek közé tartozik a stílusos Harrison, egy fekete pilóta szemüveg, valamint egy fekete Kim dizájn, feltűnő rózsaszín és narancssárga lencsékkel.

Az új szemüvegláncok önmagukban is csodás ékszerek, amelyek megkoronázzák ezeket az extravagáns napszemüvegeket. Az arany, a rózsaarany, a fekete és az ezüst árnyalataiban még inkább szemet gyönyörködtetővé teszik őket. Az egyszerű Figaro stílusban vagy gyöngy imitációval kapható láncok minden megjelenésnek tökéletes befejezést adnak.

A THOMAS SABO szemüvegkollekciója világszerte kapható a márka összes kiválasztott üzletében, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kiválasztott ékszerészeknél és kiskereskedelmi partnereknél.

Megjelent a magyar márka új, tavaszi-nyári kollekciója

Új tavaszi-nyári kollekció

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!