Megjelent a magyar márka új, tavaszi-nyári kollekciója

-

A prémium magyar ruha márka új kollekcióval köszönti az évszakot, amely egy több szezonon átívelő időutazásra invitál. Az időtlen termékeket a 60-70-es évek építészeti irányzatai, a korszakot meghatározó épületek, bútorok, kárpitok inspirálták.

A PLIÉ az elmúlt szezonokban a könnyű variálhatóságot helyezte előtérbe, amely a legújabb szériában is megjelenik. A ruhakollekció az emberi érzésekre és az egyéneket összekötő közös emlékek fontosságára, kollektív tudatára fókuszál.  Az etikusan gyártott ruhák – ingek, nadrágok, blézerek, overálok és felsőrészek minden helyzetben megállják a helyüket, és ideális választások lehetnek egy alapruhatár kialakításához.

A fenntartható magyar márka célja, hogy előtérbe helyezze a nők szépségét, egyediségét és karakterét. A termékek letisztult egyszerűségükkel hangsúlyozzák minden nő saját értékét. Mindehhez az egymásra épülő kollekciók praktikus alapdarabokat kínálnak, és kényelmes viseletet biztosítanak. Az új designer ruháknál megmaradtak a kissé mosott, pasztell árnyalatok, de megjelennek az alapszínek és az állandó stílusjegyek is.

A női szerepek támogatása mellett a márka a fenntarthatóságot, a minőséget, és a magyar design, magyar vállalkozások támogatását is előtérbe helyezi. A slow fashion termékek készítésénél fontosak a természetes, prémium, fenntartható alapanyagok, de nagy hangsúlyt fektetnek a varrási folyamatokra is, hogy hosszú élettartamú, magas minőségű, nagyobb komfortérzetet biztosító ruhák készülhessenek.

Fotók: Kecskés Márton és Rohonczi Anita, Modellek: Bolváry Kata, Dencsi Adrienn

Guccio Gucci, a táskák atyja és a szerencse fia

Új tavaszi-nyári kollekció

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!