spot_imgspot_img
spot_img

Mesés illat az ünnepekre

-

Article Top Ad (AdSense)

A Nina Ricci bemutatja az ikonikus, letisztult és vegán Nina by Nina Ricci Eau de Toilette varázslatos limitált kiadását, exkluzív, ünnepi csomagolásban.

A hófehérbe öltöztetett üveget egy ragyogó, arany csillag ékesít, egy elbűvölő gyűjtői kiegészítő, amelytől tökéletessé válik ez az ünnepi ajándék.

EGY CSODÁLATOS TÉLI ÁTALAKULÁS

Az alma alakú Nina üveg havas, fehér színbe öltözött az ünnepekre, mely oly hívogató, akár csak a friss hó. Az egyszínű külső magába rejti a finom vonalakat, a leveleket és a kupakot is, így kölcsönözve az illatnak egy lenyűgöző, ünnepi megjelenést. Fehér és arany zsinór fut körbe az üveg nyakán, amely egy arany csillagban végződik, melybe belegravírozták az NR monogramot.

Az illat pazar érintését az üveghez passzoló fehér és arany doboz teszi teljessé. Varázslattal teli, ajándékozásra kész illat – tökéletes ajándék Nina-rajongóknak, de olyanoknak is, akik megismerkednének a Nina kollekcióval.

A LEGELLENÁLHATATLANABB ALMA – MELYET A TERMÉSZET INSPIRÁLT

Az eredeti, nagy népszerűségnek örvendő Nina Eau de Toliette-et rejti magában a limitált kiadású üveg.

2006-ban Olivier Cresp mesterparfümőr alkotta meg ezt az ínycsiklandó, citrusos-virágos illatot, melyet a tiltott gyümölcs édes csábítása inspirált. Egy ragyogó, csillogó és derűs illat. A Nina az olasz citrom pezsdítő energiájával indít, melynek frissessége egy lime-csavarral válik hangsúlyosabbá. Az illat szívében a karamellizált alma keveredik a bársonyos gardéniával. Az alapjegyek szikrázó érzékiséget fednek fel, ahogyan a fehér pézsma krémes melegségével körül öleli a kifinomult cédrusfát. Egy vonzó, végső jegy, amely ellenállhatatlan vonzerőt ad ennek a játékos illatnak.

TISZTA & VEGÁN FORMULA – TERMÉSZETESEN

A Nina Ricci megalkotott a Nina Eau de Toilette-ből egy tiszta, vegán formulájú, elragadó, ünnepi kiadást. A Nina CLEAN & VEGAN a Nina Ricci-től, 90%-ban természetes eredetű és fenntartható forrásból származó összetevőket tartalmaz. A formula tartalmazza a Nina jellegzetes jegyét, vagyis az újrafelhasznált olasz citromot. Ezt a jegyet olyan citromokból nyerik, amelyek kifogásolható megjelenésük vagy méretüknél fogva nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. Ahelyett, hogy ezeket az esztétikai normáknak nem megfelelő gyümölcsöt kidobnák, az illatokban hasznosítják. Minden citromot az utolsó cseppig hasznosítanak – a levétől a héjon át egészen a gyümölcshúsig.

 

TERMÉKINFORMÁCIÓK:

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Elérhető: 2022. decembertől

Megvásárolható: kizárólag a Douglas parfümériákban és a douglas.hu webshopban.

Fogyasztói ár :

Nina Ricci Nina Edt Collector 80ml – 38.290Ft

Idén karácsonykor sminkünk is boruljon csillámokba

Csalj mosolyt szeretteid arcára a Lush ajándékaival!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!