spot_imgspot_img
spot_img

Mesés illatok a parfümérialánc új üzletében

-

Article Top Ad (AdSense)

A parfümérialánc figyelemre méltó illatairól és kivételes vásárlói élményéről ismert vezető nemzetközi niche parfümáruházlánc büszkén mutatta be új, zászlóshajó üzletét az Andrássy úton.

Ebből az alkalomból egy különleges vendéget is vendégül látott – a Xerjoff parfümök egyik alapítóját, Sergio Momo-t. Az új üzlet megnyitásával a Belodore megerősíti vezető pozícióját a hiánypótló parfümök iparágában, Európa egyik legnagyobb parfümérialáncaként.

A főváros legelegánsabb pontján, az Operaházzal szemben, a W Budapestnek otthont adó Balettintézet épülete mellett megnyitott az új Belodore niche parfüméria, a 2020 óta működő Régiposta utcai üzlet méltó párjaként. A nyitórendezvény fényét a Belodore/DP Lux Group tulajdonosa mellett Sergio Momo, a Xerjoff olasz parfümmárka alapítójának jelenléte emelte, aki röviden bemutatta a márkát és annak legnevesebb illatait.

„A Xerjoff az olasz kreativitást és kézművességet ötvözi azzal a céllal, hogy kiemelkedő luxus illatkompozíciókat hozzon létre” – mondta Sergio Momo, a márka alapítója.

A kivételes stílusérzékkel berendezett Belodore-ba belépve a vásárlókat a legnevesebb niche illatházak luxusillatainak széles választéka fogadja, amelyek évszázados hagyományaikkal mércét állítanak a modern parfümiparnak és érzékszerveink határait feszegetik.

Több mint 270 négyzetméteres alapterületével ez nem csak egy egyszerű üzlet; jelenleg ez a Belodore kiskereskedelmi lánc legnagyobb parfümériája, és ugyancsak az egyik legnagyobb Európában. A belső tér eklektikus minimalizmusát a szecesszió és Marokkó stílusa ihlette – hűen tükrözi a niche parfümök inspirációinak gazdagságát és változatosságát.

A Belodore-ban tartott üzletnyitó fogadás meglepetésekkel teli, kiemelkedő esemény volt. Minden vendéget az Erba Gold illat ihlette, W Hotel által készített koktélok és a Xerjoff illatokat vizionáló, a Kemi Blue hirdetési kampányának mágikus testfestését megelevenítő modellek fogadtak. A gyönyörű üzletben eltöltött emlékezetes pillanatokat az este legbájosabb meglepetése, egy belgrádi gyermekkórus koronázta meg.

A Belodore parfümériában tartott jó hangulatú nyitóeseményt követően exkluzív interjúk készültek Sergio Momo-val a W Hotelben, ahol az afterparty zenével, beszélgetésekkel, koktélozással, finger food-okkal folytatódott. A Belodore és a Xerjoff különleges búcsúajándékaival tették még emlékezetesebbé az estét.

Xerjoff Kemi Blue – Betekintés a kozmikus illatok világába

A Xerjoff Kemi Blue a kézzelfogható és az éteri, a valóság és a mágia határvonalán mozog – ebben a kollekcióban nyilvánul meg talán legkézzelfoghatóbban a márka felfedezések iránti elköteleződése. A Kemi Blue kollekció a holisztikus, ökológiai és etikus alkímiai módszerek és a biodinamikus filozófia kombinációján alapul: minden egyes parfümje egyedülálló módon egy vagy több biodinamikus termesztésből származó összetevőt tartalmaz.

Ezt a különleges kollekciót a kozmikus erők, valamint a parfümkészítés asztrológiai naptárhoz való igazítása teszik teljessé. A Kemi Blue kollekció számára különösen fontos dátum 2023. március 13., amikor a kiadásban szereplő összes parfüm megkapta a kék kozmikus vihar energiáját, amely tisztító energiát hordoz – a maja naptár szerint ez a nap a nyitottság napja volt. Az ősi majákat lenyűgözte az idő körforgása és az égbolt képzett megfigyelői voltak, akik csillagászati és matematikai ismereteiket a becslésekhez használták. A kollekció minden egyes parfümje az ő elveiket, hiedelmeiket és tanításaikat hordozza.

A Kemi Blue kollekció parfümjének birtoklása erre a kék kozmikus viharral járó energiára emlékeztet. Ahogy a parfümöket kézzel dekantálták a flakonjaikba, a kozmikus energia áramlása, mely összeköti a Föld természetét a lélekkel, ez az örökké ismétlődő, ciklikus rituálé a kollekció minden egyes lenyűgözően szép üvegpalackjába belekerült.

Xerjoff Erba Gold

Magával ragadó illat friss, új külsővel és a megszokott, kiváló beltartalommal. A fejjegyben citrusok –  citrom Amalfiból, narancs Brazíliából – , valamint gyömbér érezhető. Fűszeres szívillat madagaszkári fahéjjal  és guatemalai kardamommal  megspékelve, melyi utat enged egy csábítóan meleg fehér pézsmás és vaníliás alapnak. Az Erba Gold egy egyedi selyemkendővel mutatkozik be, amelyet a Xerjoff tervezett és a híres Comói-tó selyemgyárában gyártott.

Parfümpalota nyílt

Egy termék, amit maga Diana hercegnő inspirált

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!