spot_imgspot_img
spot_img

Megérkeztek a Barbie-típusú rózsaszín ékszerek

-

Article Top Ad (AdSense)

A rózsaszín erőteljes, magabiztos és elbűvölő, egy olyan trendszín, amely összeforrott ezekkel a jelzőkkel. Idén nyáron a THOMAS SABO számos ékszert mutat be, amelyek a pink színt helyezik a reflektorfénybe.

Az As We Love charmok, a Charm Club kollekció részeként számos formában és rózsaszín árnyalatokban tündökölnek.

Például szív alakban, könnycseppként, négylevelű lóhere formájában, yin & yang szimbólumként valamint „Love” felirattal díszítve. Ebben a gyűjteményben a rózsaszín mindenütt jelen van, frissességet és vidámságot árasztva.

A Charming Pop kollekció az élet ünneplését tükrözi, természetesen rózsaszín árnyalatokban. Az Y2K trend és a 2000-es évek ékszereinek inspirációjaként ez a gyűjtemény gyönyörű gyűrűket, chokereket, karkötőket és nyakláncokat kínál, melyeket egy kedves pasztell rózsaszín szívvel díszítettek.

A háromdimenziós, héliumos lufikat ábrázoló, játékos darabok pedig tökéletes kiegészítői lehetnek a nyári megjelenésnek.


A Sterling Silver Heritage Pink kollekciója az időtlenség, a pink és az elegancia izgalmas ötvözete. A kézzel kidolgozott, csodálatos rózsaszín kövek nyolcszögletű csiszolással pompáznak vékony nyakláncokon, lógó fülbevalókon és fényes koktélgyűrűkön, melyek mindegyike csiszolt 925-ös sterling ezüstből készült.

A THOMAS SABO ékszerek világszerte kaphatók a márka összes üzletében, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kijelölt ékszerészeknél.

A legforróbb nyári cipő-, táska- és kiegészítő trendek

Beindult a Barbiecore-őrület

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!