spot_imgspot_img
spot_img

Már neked is lehet Depeche Mode stílusú szemüveged

-

Article Top Ad (AdSense)

A valódi stílus és a zene iránt érzett igaz szeretet mindig felismerhető és egyszerűen időtlen. Az ULTRA és a KAUFMANN, a Tipton Eyeworks új keretei a legendás fotós, Anton Corbijn vízióit idézik.

Corbijn olyan ikonokat örökített meg, akik generációkon át visszhangoztak saját műfajukban, köztük a 20. és a 21. század legfontosabb művészeivel.

Azok, akik ismerik már a kereteiket, tudják, hogy a Tipton Eyeworks mindig is zenei legendáktól inspirálódott és velük kollaborált.

Elég csak azokra a szemüvegekre gondolnunk, amiket Miles Davis-szel vagy az AC/DC-vel készítettek. Zack Tipton, a Tipton Eyeworks alapítója 2019-ben vette fel először a kapcsolatot a Depeche Mode-dal egy olyan keret ötlete kapcsán, amelyet az együttes 9. stúdióalbuma, az 1997-es Ultra ihletett. A koncepció képei láttán a zenekar ügynöke ajánlotta neki, hogy keresse fel Anton Corbijn-t, aki mindig is a Depeche Mode vizuális megjelenésének meghatározója volt. Hamarosan pedig megszületett az ULTRA és a KAUFMANN. A keretek, ahogy a róluk készült képek is, Corbijn egyedi látásmódját idézik, megmutatva, hogy egy erős vizuális koncepció milyen mély hatást tud gyakorolni.

Anton Corbijn a 80-as évek londoni poszt-punk korszakában vívta ki magának az elismerést, akkor, amikor a Depeche Mode is kezdte megvetni a lábát a zenei világban. A többi pedig már történelem, amely a 40 évvel ezelőtti bemutatkozásuk óta tart. Az elismert zenekar nem hivatalos ötödik tagjaként Corbijn azóta az együttes kreatív igazgatója, számos minőségben dolgozik mellettük, többek között fotósként és videórendezőként. A Depeche Mode látványvilága és az, ahogyan azt a nagyközönség felé közvetítik, nagyrészt az ő látásmódjának és azon képességének köszönhető, hogy egy rendkívül kifejező képi világot tudott teremteni. A Depeche Mode-dal karrierjük nagy részében szorosan együttműködő Corbijn más zenekarokkal, többek között a Nirvana-val, a Joy Division-nel és a Coldplay-jel is együtt dolgozott és több szakmai elismerést kapott.

„Mindig csodálatos élmény ilyen nagy nevekkel, a zene igazi ikonjaival dolgozni. Az, hogy egy olyan ember által inspirált szemüveget készítettünk, aki ezeknek a legendáknak a megörökítésének a mestere, ez igazán megdobogtatja a szívemet” – mondja Zack Tipton az Anton Corbijnnel való közös munkáról.

Ez az egyik legmenőbb és leghasznosabb ajándék

Ezek az idei tél legmenőbb szerelései a CUKOVY kínálatában

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!