Ez az egyik legmenőbb és leghasznosabb ajándék

-

A Tipton Gift Card szuper meglepetés lehet trendsettereknek, zeneimádóknak, zöldeknek, akik szeretik, ha az öltözékük recycling, de még a nagyi is lehet boldog egy prémium látásvizsgálattól.

Tipton karácsonyi ajándékkártya

Vásárolj ajándékkártyát hanglemez formában és lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékkal idén karácsonykor!

Az ajándékkártya beváltható a Tipton Vinylize kollekció bármelyik keretére, és a most debütáló Tipton divattermékekre.

Egy magyar szemüveg, amit világsztárok viselnek

A Tipton Eyeworks története 1998-ban kezdődött. Egy tizenkilenc éves főiskolás fiú, Zachary Tipton Milaskey szemüveges lett. A kilencvenes évek végét írjuk, a grunge és a Boeing fővárosában, Seattle-ben járunk. Az amerikai édesapától és magyar édesanyától származó Zack elkezdett szemüveget keresgélni, de sehol sem talált olyat, ami tetszett volna neki.

“Volt egy műhely, ahol barkácsoltam. A sarokban ott pihent a faterom lemezgyűjteménye. Kivettem egy bakelitet, és arra gondoltam, hogy ebből pont kijönne három keret. A bakelit akkoriban teljesen halott médium volt, nem volt benne semmi kúl, a CD teljesen megölte, az mp3 pedig még sehol sem volt. Az újrahasznosítás, a recycling pedig még nem volt az a divatos hívószó, amivé aztán később vált. Amikor aztán mindkettő divatba jött, én már ott voltam a szemüvegeimmel.”

Így született meg a grunge bölcsőjében a Tipton azóta is legsikeresebb márkája, a Vinylize, amely végül a ’Wear the music’ szlogennel robbant be a világpiacra.

Zack később Magyarországra települt, testvérével Zoltánnal pedig hosszú évek közös munkájuk eredménye, hogy a Tipton szemüvegkeretek Magyarországon, saját gyárban, kézzel, egyedi technológiával készülnek. Mégis világszerte több mint 500 optikában érhetők el, és olyan világsztárok viselik, mint Elton John, Robbie Williams, Richard Branson, Shawn Mendes, Ed Sheeran, Antonio Banderas és Michael Madsen.

„Akkor éreztem, hogy valami nagy dologban lesz részünk, amikor Elton John férje vett neki ajándékba a szemüveget, és akkor gondoltam azt, hogy ha egy ekkora sztárok is a mi termékünket viselik, az egy nagyon jó dolog. Rájöttem, ideje komolyan venni a dolgot, és alaposan átgondolni, mi legyen a következő lépés.”

A márka azóta is folyamatosan fejlődik megújul. Bizonyítéka ennek az alapító egyedi design-látásmódját tükröző számtalan limitált szériás kollekció és kiegészítő, ill. az újrahasznosított töltényhüvelyből készülő Caliber Optics keretek is. A Tipton szemüvegek már születésükkor markáns egyéniséggel és saját történettel rendelkeznek, egyediek és utánozhatatlanok, akár csak a viselőik.

Reserved Christmas 2022: Karácsony három felvonásban

Ezek az idei tél legmenőbb szerelései a CUKOVY kínálatában

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!