Lekapcsolták a gépekről: Meghalt Anne Heche

-

A nemrég agyhalottnak nyilvánított 53 éves színésznőt, ma lekapcsolták a lélegeztetőgépről.

Anne Heche meghalt egy héttel azután, hogy súlyosan megsérült egy autóbalesetben. Halálát barátnője, Nancy Davis jelentette be az Instagramon, családja pedig megerősítette a The Guardiannek.

Nancy Davis ezt írta: „A mennyországnak új angyala van. Szerető, kedves, vidám, kedves és gyönyörű barátom @anneheche a mennybe ment. Rettenetesen fog hiányozni, és megőrzöm a közös emlékeinket.

Anne mindig is a legkedvesebb, legmegfontoltabb ember volt, aki a legjobbat hozta ki belőlem… A szívem megszakad.”

 

A nap elején jelentették be, hogy agyhalott

Sokan reménykedtek abban, hogy Heche felépül, miután augusztus 5-én belerohant egy garázsba, majd egy Los Angeles-i házba, ami az autójával együtt kigyulladt, így súlyos égési sérüléseket is szenvedett. A színésznő a balesetet követően nem sokkal került kómába. A Los Angeles-i rendőrség vizsgálata során kiderült, Anne-nek kábítószer volt a szervezetében, ezt Lizeth Lomeli, az Los Angeles-i rendőrség tisztje is megerősítette.

Pénteken a családja közleményben tudatta: nem várható, hogy túléli, és lélegeztetőgépen tartják, hogy megállapítsák, adományozhatók-e szervei, ugyanis ez volt a színésznő kívánsága arra az esetre, ha meghalna.

„Szeretnénk megköszönni mindenkinek kedves kívánságait és imáit Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik ellátták Anne-t a West Hills-i kórház Grossman Burn Centerében.” – mondta a színésznő és családjának képviselője – „Sajnos balesete miatt Anne Heche súlyos, agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában, kritikus állapotban van. Nem várható, hogy túléli.”

Hollywood egyik legnépszerűbb színésznője volt

Az Emmy-díjas színésznő az 1990-es évek végén robbant be a köztudatba, olyan hollywoodi filmekkel, mint a Donnie Brasco Johnny Depp-pel, vagy az Amikor a farok csóválja… Robert De Niro-val és Dustin Hoffmannal, és ott van Hat nap hét, éjszaka is Harrison Forddal.

 

A magánéletével kapcsolatban: a híres amerikai talk-show házigazdájának, Ellen DeGeneresnek volt partnere 1997 és 2000 között. Miután szakítottak, 2001-ben hozzáment Coleman “Coley” Laffoon operatőrhöz, akivel Ellen egy évvel korábbi stand-up turnéján ismerkedett meg.

2002-ben született egy fiuk, Homer. Anne 2007-ben, öt és fél év házasság után beadta a válókeresetet, és a válást 2009-ben véglegesítették. Ezután 11 évig járt James Tupperrel is, akitől 2009-ben Atlas nevű fia született.

Az egész sztárvilág gyászolja a híres színésznőt, akit utoljára a júniusban forgatott Girl in Room 13-ben lesz látható, amelynek premierje idén ősszel lesz.

A színésznő utolsó bejegyzésében az Instagramon, nagyon boldognak tűnik: Szép idők a forgatáson Lawrence Bros-szal! 🙌🏼 ❤️”

Szomorú, hogy ez a tehetséges színésznő ilyen korán eltávozott!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anne Heche (@anneheche) által megosztott bejegyzés

 

Meghalt Olivia Newton-John

Selena Gomez, a legszerethetőbb sztár

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!