Legyen a stílusod télen is fenntartható!

-

 Tudtad, hogy a színek hatással vannak a hangulatunkra, és az egyéniségedet is kifejezheted általuk? Bújj bele egy piros, sárga, vagy lila kabátba, és töltődj fel a színek vibráló hatásától! Ha pedig a dzseki fenttartható módon készült, akkor még jobban érzed majd magad benne. Felelős döntéseddel ugyanis te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy egy kicsit jobb legyen általad a világ.

Így lesz fenntartható egy ruha!

A VAN GRAAF döntéseiben és cselekedeteiben elsődleges szerepet játszik a fenntarthatóság, ezért célja, hogy olyan divatmárkákat találjon, amelyek számára kiemelten fontos ez a szempont. 

De mitől lesz fenntartható egy termék? Például a felhasznált anyagoktól, az elkészítés módjától, a gyártási folyamattól és körülményektől. A VAN GRAAF a következő szempontokra figyel, amikor fenntartható ruhákat gyárt vagy válogat be a kínálatába:

  • Nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségre. Ez garantálja a termékek hosszú élettartamát, ezáltal hozzájárul az energia- és vízfelhasználás csökkentéséhez.
  • Egyre tartósabb és egyre inkább fenntarthatóbb anyagokat használ.
  • Gyártóüzemeiben és az egész értékláncban a munkakörülmények javítására és a társadalmi igazságosság növelésére törekszik.
  • Ha állati eredetű anyagot, például gyapjút vagy kasmírt használ, akkor elkötelezett az állatokat kímélő eljárások mellett.
  • Ügyel rá, hogy kiváló minőségű textíliái ne tartalmazzanak káros anyagokat, és megfeleljenek minden szigorú jogi előírásnak.
  • Célja, hogy csökkentse minden tevékenysége CO2-lábnyomát – a termékek gyártásától kezdve egészen addig a pillanatig, amikor a vásárlók a ruhákat megveszik.
  • FSC-tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított papírból készült hordtáskákat kínál.

A VAN GRAAF fenntartható eljárással készült termékei között szinte mindent megtalálsz a kiegészítőktől kezdve a hétköznapi viseleten át egészen az elegáns darabokig. Keresd a VAN GRAAF áruházakban a fenntartható jelöléssel ellátott termékeket, válassz egyet a színes dzsekik közül, és kezdd felelősségtudatosan az idei telet!

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!