Gondolkoztál már egyéni vagy céges autóbérlésen?

A SIXT mobilitás szolgáltató. Hogy ez mit jelent az üzleti életben, és a vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások tükrében? Azt, hogy ha mindenre nem is, de rengeteg olyan dologra van kész megoldásuk, amelyre az ügyfelek nem is gondolnak – csak akkor, amikor szükségük van rá! 

Az alapszolgáltatás, amit mindenki ismer, ha a SIXT kerül szóba, az autóbérlés. A közel 850 darabos rent a car flotta több, mint 30 kategóriában nyújt bérautó megoldást rövid (1-30 napos), illetve hosszú távra (30+ nap).  Népszerű a csereautó szolgáltatás is, melynek keretében akár már 1 napra is tudnak csereautót biztosítani. Talán kevésbé ismert, ám annál praktikusabb lehet az áthidaló megoldást kínáló, úgynevezett pre-delivery bérlés lehetősége. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az ügyfél tartós bérleti, lízinges konstrukcióban gondolkodik vagy egyedi igény szerinti gyártásból vesz gépkocsit, de munkavállalóinak autót szeretne adni a megrendelt gépjármű megérkezéséig, úgy az átmeneti időszakra biztosítják a megfelelő kategóriájú gépkocsit.

Egyre népszerűbb a dolgozói elégedettséget növelő motivációs bérlés is, melyet a cég számos vállalati partnere alkalmaz. A SIXT segítségével azon munkavállalók, akiknek nem jár céges autó, időszakosan mégis hozzájuthatnak ehhez a juttatáshoz, például kimagasló teljesítményük jutalmaként. De ide tartozik a magasabb kategóriájú autó biztosításának lehetősége azoknak a kollégáknak, akik már rendelkeznek ugyan céges autóval, de a nyári-téli szabadság idejére, hétvégére, ünnepi időszakra, vagy akár kiemelkedő eredményük miatt kapnak a megszokottnál extrább autót. 

Fotó: Envato Elements

Az időszakosan felmerülő igényeket is gyorsan, rugalmasan kezelik: kiemelt eseményre, kollégák együttes utazásához, külföldről érkező csoportnak, VIP partnereknek, a cégvezetésnek, de akár egy síelésre vagy nyári csapatépítésre nagyobb autók (7+ személyes) bérlésére is van lehetőség. 

A SIXT akár egy autóvásárláskor fennálló döntésben is segítséget jelenthet, hiszen a bérlő partner tesztelheti a kiválasztott autó modellt, ilyen esetekben a flottában megtalálható közel 40 féle típusból lehet választani. 

A fentiek bár nagyon gyakori és visszatérő vállalati igények, de valljuk be, izgalmasabb az élményautózás lehetősége, hiszen a flottában megtalálható sportautók és a nyáron népszerű cabrio modellek évről évre színesítik a SIXT flotta palettáját.  A teljes felsorolás igénye nélkül fontos kiemelni a 8-9 személyes kisbusz bérlési opciókat, a marketing és promóciós céllal történő autóbérlés lehetőségét, valamint a külföldön történő autóbérlést is, amely rugalmasan, akár még aznap lehetőséget biztosít a vállalati partnereknek a repülőtéren vagy a preferált városon belüli autóbérlésre mintegy 125 országban.  

Fotó: Envato Elements

Végül de nem utolsó sorban még egy téma, ami a jelenlegi vírus helyzetben kiemelt jelentőséggel bír: a SIXT számára rendkívül fontos a bérlők és kollégák biztonsága, ezért a SIXT által előírt higiéniai protokollt alkalmaznak minden egyes autó kiadásánál és visszavételénél. Csapatuk a SIXT Premium Cleaning Standard előírásainak megfelelően egy professzionális, 3 körös tisztítási folyamattal biztosítja az ügyfelek biztonságát és kényelmét, törekedve a maximális ügyfélélményre és arra, hogy az ügyfelekből visszatérő, elégedett bérlők váljanak!