spot_imgspot_img
spot_img

Különleges Valentin-napi ajándékötletek

-

Article Top Ad (AdSense)

Sokan türelmetlenül várják, sokan pedig tudomást sem vesznek a létezéséről. Bárhogy is legyen, február 14-ét már régóta a szerelem világnapjaként tartják számon, amikor a világ számos országában a párok virággal, bonbonnal és rózsaszínűbbnél rózsaszínűbb ajándékokkal lepik meg egymást.

Összeállításunkban olyan Valentin-napi ajándékokat találhattok, amelyek eltérnek a hagyományos, vacsora-wellness hétvége-ékszer ötletektől. Nem kell tovább keresgélned, hiszen mutatunk szingliknek, esetleg szakítófélben lévőknek és a legszerelmesebbeknek való meglepetést is!

Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban élsz, egy felejthetetlen este sokszor maradandóbb emlék marad, mint egy tárgy.

  1. Ha közösen egy elegáns, zenés estére vágytok, elő az öltönnyel és csillogó ruhával, legyetek ti a legújabb James Bond és Bond-lány páros néhány órára.

Lepd meg magatokat egy páros belépővel a The Best of Bond Symphonic koncertshowra, és együtt átélhetitek az ikonikus Bond-élményt. Március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában a Budapesti Operettszínház szólistái, Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt a legnagyobb Bond filmslágerekkel idézik meg a világ leghíresebb titkosügynökének rejtélyes világát. Természetesen rázva, nem keverve.

https://utazenehez.hu/koncertek/best-of-bond-symphonic-2023-03-19-190000

 

  1. Ha éppen szingli vagy, esetleg most estél át egy fájdalmas szerelmen, menj el arra az előadásra, ami megmutatja, nem vagy egyedül. És ki tudja, lehet, hogy itt találkozol a nagy Ő-vel?

A Dichterliebe egy elképzelt szerelem történetét mutatja meg március 28-án és 29-én a filmvásznon, a zenében és a színpadon. Schumann dalciklusa egy olyan szerelmet mutat be, amelyhez egy ember is elég. A túlfűtött, hol visszaemlékező, hol dühös, hol lemondó dalok belső történésekről szólnak, nem egy valódi, megélt kapcsolat kínjairól és boldogságáról. Az előadás különlegessége, hogy nemcsak színházi élményt nyújt, hanem koncert és film egyszerre, hiszen a filmjelenetek nem háttérvetítésként működnek, hanem kifejezetten az előadáshoz készültek, csak annak részeként érvényesek. Az előadás író-rendezője Horvát Lili, főszerepben Szemenyei János és Wrochna Fanni látható a Danubia Zenekar közreműködésével.

https://utazenehez.hu/oldal/dichterliebe

  1. Ha kimenőt adnál a párodnak a Valentin-napi romantikázás után, lepd meg őt egy belépővel egy sörömökben gazdag fesztiválra.

Február 24-én és 25-én a Budapest Marriott Hotel ad otthont a VII. Indoor Sörfesztiválnak. Több mint 100 féle csapolt sör, korlátlan sörkóstolás, sörtörténeti érdekességek, sörivó verseny Budapest egyik legszebb panorámájával rendelkező ötcsillagos szállodájában. Lesznek magyar, cseh, német, angol, ír és belga, kis, nagyüzemi és craft sörkülönlegességek, szóval a jó hangulat és a gasztronómiai élmény garantált.

www.indoorsorfeszt.hu

Klasszikus ajándékok picit másképp

  1. A virágnak mindenki örül, főleg, ha nem hervad el néhány nap alatt, hanem olyan tartós, mint a szerelmetek.

Ha van már közös otthonotok, esetleg csak tervezitek az összeköltözést, vagy ha még a kapcsolatotok elején tartotok, egy LEGO® Vadvirág-csokor ötletes ajándék lehet. Akár együtt is megépíthetitek, és bármikor, amikor ránéztek, az együtt töltött idő jut majd eszetekbe.

https://www.lego.com/hu-hu/themes/adults-welcome/botanical-collection

  1. Parfüm, ami megtestesíti mindazt, amit szerelmünk iránt érzünk, amivel megmutathatod, még mindig pillangók röpködnek a gyomrodban, ha rá nézel

Pillangó ihlette üvegbe zárták az Avon Eve Become parfümöt, így tökéletesen szimbolizálja, amit szerelmünk iránt érzünk, a gyomrunkban cikázó pillangók keltette izgalmas bizsergést, amely minden vele töltött pillanatban átjárja testünket. Illata pedig kedvesünk érzékeit is elvarázsolja majd, a virágos illat a vidámtól egészen az érzéki tartományig változik, így tökéletes választás az élményekkel teli közös bolondozásra és a legromantikusabb éjszakákra is.

https://avononline.avon.hu/termek/147187/eve-become-parfum

  1. Csokoládé, az örök klasszikus, amivel nem tévedhetsz

Bárkivel előfordul, hogy az utolsó pillanatban kap észbe, hogy jeles alkalom van. Aggodalomra semmi ok, ugyanis a szerelem színe a piros, és mint tudjuk, vannak pillanatok, melyek csokoládét kívánnak – a Valentin-nap éppen ilyen! Piros és csoki, ez együtt a Piros Mogyorós Dupla Praliné, melyben a két mogyorószemet úgy burkolja be a finom csokoládé réteg, ahogy egy puha takaró ölel majd titeket körül a meghitt Valentin estén.

 

Anti-Valentin nap

Valentin nap! Kényeztess étellel, meglesz az eredménye

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!