spot_imgspot_img
spot_img

Kertmozik balzsalmos nyári estékre

-

Article Top Ad (AdSense)

A szabadtéri mozivetítések a nyár állandó kedvenceivé válnak – íme néhány klassz hely, ahol remek filmeket nézhetünk ezen a nyáron. 

A kertmoziknak semmihez sem fogható, sajátos hangulata van, és nyáron a csillagos ég alatt számtalan lehetőségünk van megnézni egy-egy jó filmet. A vígjátékoktól a drámákon, a kultfilmeken keresztül a klasszikus alkotásokig, és persze a legnagyobb magyar kedvencekig jobbnál-jobb filmek közül választhatunk.

B32 Kertmozi

Augusztusban újra minden szerdán szabadtéri mozival vár a Bartók Béla út. A szervezők csupa igaz történeten alapuló fantasztikus filmeket válogattak össze, amelyek garantáltan lebilincselő szórakozást nyújtanak majd.   

MomKult Kertmozi

Immár ez a huszadik nyár, amikor szerdánként a csillagos ég alatt mozizhatunk Buda egyik legmenőbb kertmozijában. Az egyedi és különleges atmoszféra már a megérkezéskor elvarázsol. Érdemes jó előre elfoglalni helyünket vagy kirakni kempingszékünket, hogy aztán a legjobb helyről élvezzük az idei csúcs filmeket, amelyek 21 órakor kezdődnek.

Ligeti Kertmozi

A XVI. kerületi Erzsébetligeti Színház már több alkalommal bizonyította, hogy aki kultúrára vágyik az itt biztos klassz szórakozásra talál. A hangulatos, régi időket idéző parkban. a színház előtti téren idén nyáron több magyar klasszikus alkotás is vászonra kerül olyanok, mint Koltai Róbert Sose halunk meg vagy Gothár Péter Megáll az idő című filmje.

Kertmozik vidéken

Persze, ha kertmozi, akkor nem áll meg az élet Budapesten kívül, mert az ország számos pontján élvezhetjük kedvenc filmjeinket a szabad ég alatt a Balaton partjától kezdve Biatorbágyon és Szombathelyen át Debrecenig, ahol például a MODEM-ben, ahol a 80-as és 90-es évek kedvenciet nézhetjük újra. 

Olvasd el ezt is:

8 lenyűgöző szabadtéri színház a nagyvilágból

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!