spot_imgspot_img
spot_img

Irány a tenger ezekkel az óceánból származó összetevőkkel!

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha a szépségápolási rutinunkról van szó, egy csipetnyi tengeri só csodákra képes. Ez a természetes ásványi anyag ugyanis bőrradír formájában hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, tisztít, fertőtlenít, sőt mennyei volument és tengerparti textúrát ad a tincseidnek.

Megfelelő mennyiségben használva természetes tartósítószerként működik, és segíthet abban, hogy a termékek hosszabb ideig frissek maradjanak.

A Lush által a világ különböző pontjairól beszerzett tengeri só felelős forrásokból származik. Portugáliai és horvátországi beszállítóink például segítenek megvédeni a vízparti ökoszisztémákat, és madárbarát működésükkel támogatják a biodiverzitást.

A felelős beszerzés ezen felül segít megóvni a Föld ökoszisztémáiban fontos szerepet játszó sós mocsarakat és sómedencéket, és természetes alternatívát nyújt a szintetikus tartósítószerekkel szemben, amelyek károsíthatják a vízi ökoszisztémákat.

Ismerd meg tengeri sós termékeinket!

Kiürült a kedvenc Lush terméked? Hozd vissza!

Hozd vissza! programmal szeretnénk segíteni abban, hogy a csomagolásaink új, hosszabb életet kapjanak. A program 2021-es indulása óta a vásárlók több mint 569 000 csomagolást küldtek vissza, és ezzel több mint 13 tonna műanyagot mentettek meg a szeméttelepekre kerüléstől vagy elégetéstől.

 

 

Sminkelési tanácsok strandolóknak 5 pontban

3+1 arc-és hajápolással kapcsolatos tévhit

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!