Indul a hazai kortárs képzőművészeti fesztivál!

-

3 nap, 14 galéria, napi 2 alkalommal induló 5 ingyenes, vezetett galériatúra és izgalmas extra programok! Ezt és még ennél is több, igazán különleges kortárs művészeti élményt tartogat ezen a hétvégén a Gallery Weekend Budapest! Ne maradj le a 2021. június 18-20. között a Kortárs Galériák Egyesülete által immár 7. alkalommal megrendezett Gallery Weekend Budapestről, a nyár egyik legizgalmasabb művészeti eseményéről, amely jól ismert magángalériák tárlatvezetésein és exkluzív túráin keresztül ad lehetőséget a minket körülvevő tér újrafelfedezésére, kitágítására.

 

„A kortárs művészet engem kifejez ki” – így szól az idei Gallery Weekend Budapest mottója. A művészet az egyik legmeghatározóbb önkifejezési forma, amely nem csupán elgondolkoztat vagy szemet gyönyörködtet, hanem egyúttal segít azonosulni önmagunkkal. A kortárs művészet a jelenből táplálkozik, így még könnyebben találhatunk kapcsolódódást az egyes művek témája és saját világunk között. Fedezzük fel mindezt az idei esemény 14 kortárs galériájának segítségével.

Gallery Weekend Budapest 2021
kép: Gallery Weekend Budapest 2021

A nyilvános, ingyenesen látogatható programsorozat galériái – acb, Deák Erika, Einspach Fine Art & Photography, Glassyard, INDA, Kálmán Makláry Fine Arts, Kisterem, Knoll Budapest, MissionArt, Molnár Ani, MyMuseum, TOBE, Várfok és a VILTIN – a három nap folyamán 12:00-18:00 óra között várják az egyéni látogatókat, emellett a szervezett galériatúrák napi két alkalommal, 5 túraútvonallal, előzetes bejelentkezés után fogadják a kislétszámú csoportokat. Szóljon ez a hétvége a hazai kortárs képzőművészetről, a világ újra nyitásának ünnepléséről és engedjük, hogy a művészet tegye, amit a legjobban tud: hasson ránk.

 

Ha érdekel a program, a részleteket itt találod:

Az ingyenes túrákra a következő link segítségével lehet jelentkezni:

https://galleryweekendbudapest.com/gallerytourshun

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!