spot_imgspot_img
spot_img

Így vásárolnak ajándékot a magyarok

-

Article Top Ad (AdSense)

Az idei karácsonyi ajándékvásárlási szezon jóval korábban elkezdődött, de ez nem jelenti azt, hogy hamarabb véget is érne. Sőt, a Sencor tapasztalatai szerint a felhasználók a következő 2-3 hétben fogják beszerezni a konyhai, vagy háztartási kisgépeket. „A szokásos slágertermékek mellett, mint például a robotporszívó, vagy robotgép, megnőtt a kereslet a fertőtlenítésre és a takarításra használható professzionális készülékekre is” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője. 

A rúdporszívók terén kifejezetten népszerű lehet az SVC 0725BK, amely a szívófejébe épített UV-C lámpa segítségével távolítja el a baktériumokat és vírusokat a padlófelületekről. Az állóporszívók terén pedig az SVC 0625AT örvend nagy népszerűségnek a Sencor vásárlói között, mert víztartály is csatlakoztatható hozzá, amibe fertőtlenítőszert adagolva gond nélkül végezhető el a padló nedves törlése és fertőtlenítése. Ugyancsak a baktériumölő tulajdonsága miatt lehet idén keresett az SSC 3001YL típusú gőztisztító, amely ideális eszköznek bizonyulhat a kemény felületek, így például a csempék, üvegek és járólapok alapos tisztításához. Eltávolítja a foltokat, vízkövet és a zsírfoltokat és teljes mértékben környezetbarát, ugyanis a gőz erejével a baktériumok 99%-át képes elpusztítani. 

„A robotporszívók elmúlt években a karácsony slágertermékei közé tartoznak. Ezekkel a készülékekkel ugyanis levehetjük a porszívózás terhét a háziasszonyok vállálról. A Sencor háza táján az SRV 9250BK számít a legnépszerűbbnek ebben a kategóriában. Ennek internetre való csatlakoztatása már nem igényel bonyolult IT tudást”  – hívta fel a figyelmet a Sencor SDA Divíziójának vezetője. 

Sokan keresik a kávéfőzőket, azon belül is az automata készülékeket. A növekvő igényt jól tükrözi, hogy az idei évben a Sencor két új, exkluzív megjelenésű fekete automata kávéfőzővel (SES 7200BK és SES 7018BK) bővítette a kínálatát. „Ezek a modellek azért számítanak keresettnek, mert keskeny és kompakt kivitelben készülnek, emellett gyorsan dolgoznak, ugyanis az első kávécseppek már 42 másodpercen belül megjelennek a csészében azután, hogy kiválasztottuk a preferált kávét” – hangsúlyozta a szakember. A kávéfőzők mellett még a konyhai robotgépek tekinthetők keresett ajándékoknak. Ezen a téren a magyar vásárlók egyre tudatosabbak és manapság már az ár-érték arány szempontjából kedvező, időtálló anyagokból készülő, hat év motorgaranciával kínált robotgépeket keresik. 

„Tavaly, az első pandémiás karácsonykor figyeltük meg azt a trendet, hogy megnőtt az érdeklődés a Bluetooth-os hangszórók iránt. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az emberek a járványgörbe felfelé ívelő szakaszában kerülik a nagyobb zenés rendezvényeket, helyette inkább egyedül, vagy kisebb társaságban hallgatnak zenéket” – hangsúlyozta Lucza András.

A szépségápolási termékek közül az automata hajgöndörítőket, hajszárítókat és hajvasalókat keresik idén leginkább a vásárlók. Ezért a Sencor úgy számol, hogy karácsonykor ezek a készülékek is ott lehetnek a fa alatt egyes háztartásokban. 

A japán gyökerekkel rendelkező, európai hátterű márka idén karácsonykor is pénzvisszafizetési garanciával kedveskedik a vásárlóknak. Ez azt jelenti, hogy a Sencor-vásárlók január 9-ig akkor is visszacserélhetik a megvásárolt gépet, ha mondjuk nem tetszik a színük. Az ezzel kapcsolatos részletekről azonban érdemes tájékozódni a www.sencor100.hu  weboldalon.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!