spot_imgspot_img
spot_img

Holdújév 2024 – Jön a sárkány éve!

-

Article Top Ad (AdSense)

Érkezik a Lush 2024-es holdújévi kollekciója!

A holdújév Ázsia egyik legnagyobb ünnepe, amely a hagyományos holdnaptár szerint családi összejövetelekkel ünnepli az új év kezdetét. A Sárkány évét szeretnék mi is méltó módon köszönteni, éppen ezért január 11-én három igazán lobbanékony újdonság kerül a Lush üzletek polcaira és a webshopba: az Inner Dragon fürdőbomba, a Blooming Dragon ajándékcsomag és a Wild Spirit kendőcsomagolás.

Holdújév: 2024. február 10

Az ídDía de los Muertosdíváli és hanuka kollekciók után a holdújévi az ötödik termékcsalád, amelyet 2023-ban a Co-Create program keretében hoztunk létre. A Lush számára minden projekt, minden innováció és minden összetevő fontos, és arra törekszik, hogy minden igényt kielégítő termékeket hozzon létre, a kulturális fesztiválok inspirálta kollekcióknál pedig az adott közösség autentikus történeteit is figyelembe veszi.

Pontosan ezért jött létre a Co-Create, amely egy Lush-alkalmazottak részvételével zajló termékkészítő-gyakornoki program. Célja, hogy a sokszínűséget, az elfogadást, az egyenlőséget és az összetartozást népszerűsítse.

A sárkány az egyetlen mitikus lény a tizenkét állatövi jegy között, és megannyi kultúrában legendás alakként tartják számon. A bátorságot, az erőt és a hatalmat szimbolizálja, és soha nem próbálna megfelelni a társadalmi elvárásoknak. A sárkányhoz hasonlóan a Lush sem fél kitűnni a tömegből és megkérdőjelezni az iparág status quóját.

Ennek a 100% biopamutból készült kendőcsomagolásnak a mintáját Bao Ho tervezte. Bao autodidakta módon tanult, Hongkongban született és élő művész. Főként freestyle munkákat, falfestményeket és illusztrációkat készít, és számos különböző márkával működött már együtt világszerte, többek között Ausztráliában, Svájcban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Tajvanon, Kínában, Japánban, Indonéziában, Olaszországban és a Cseh Köztársaságban.

A kendőcsomagoláshoz készült dizájnjáról a következőket mondta Bao:
“Bizonyos kínai mesékben a sárkány a tenger királya, aki az esőt és a vizet irányítja. Ő az, akik elhozza az esőt az embereknek és a földnek, életet ad és segíti a növények növekedését. Számomra olyan ő, mint a természet őrzője.”

Szívhez szóló meglepetések

7 fontos lépés a tökéletes téli bőrápoláshoz

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!