spot_imgspot_img
spot_img

Ezek az új járványügyi szabályok

-

Article Top Ad (AdSense)

A Magyar Közlönyben valamivel éjfél előtt jelent meg a szombattól érvényes új járványügyi előírások.

Ennek értelmében az alábbiakkal kell számolni 2021. november 20-tól:

Kötelező a maszkviselés zárt térben, így üzletekben, munka közben, múzeumban, moziban, könyvtárban, tömegközlekedésben. Az oktatási intézményekben az intézményvezető hatásköre, míg a templomokban a vallási közösség vezetője jogosult dönteni a maszkviselésről. Nem kötelező maszkot viselni 6 éves kor alatt, illetve értelmi vagy pszichoszociális fogyatékkal élőknek, autistáknak és spektrumzavarosoknak. Szolgáltatások igénybevételekor pedig csak akkor NEM KÖTELEZŐ, ha a maszkviselés zavarná a szolgáltatás igénybevételét, például kozmetiákban.

Ahogy korábbi cikkünkben is beszámoltunk róla szigorításokra kell számítani a harmadik oltásokkal kapcsolatban is. Ezek szerint a Miniszterelnökség, a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Miniszterelnöki Kormányiroda alkalmazottjai számára, illetve az egészségügyi dolgozók számára kötelező tették a harmadik oltás felvételét.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!