spot_imgspot_img
spot_img

Elbűvölő fotók készültek a ma 40 éves Kate Middletonról

-

Article Top Ad (AdSense)

A portésorozatot kifejezetten a negyedik X betöltésének alkalmából készítette Paolo Rovers divatfotós. Kate Middleton Vilmos herceg feleségeként csatlakozott a királyi családhoz, azóta már három gyermekkel is megajádékozta a brit trónöröklési sorrendben jelenleg második helyen álló herceget.

Szülinapi fotózás

Cambridge hercegnéje három új fényképpel ünnepelte 40. születésnapját. Mindhárom fotón sikerült olyan szögből elkapni, mintha teljesen más ember lenne – ugyanakkor mindhárom fotón egy született királynő köszön vissza ránk.

Az egyik fotó fekete-fehérben, míg a másik kettő színesben készült el. A Paolo Roversi divatfotós által készített gyönyörű portrékon a hercegné Alexander McQueen ruhákat visel, valamint néhai anyósa, Diana walesi hercegnő fülbevalóját. Katalin és a fényképész több héten át böngészték az Erzsébet királynőről és Viktóriáról készült régi fényképeket inspirációt gyűjtve ehhez a fotósorozathoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Middleton (@katemiddletonphotos) által megosztott bejegyzés

Katalin közösségi oldalára is feltöltötte az alkotásokat és egyben köszönetet mondott az embereknek a kedves születésnapi jókívánságaikért, Roversinek pedig ezért a három különleges portréért. Egy kerek születésnap mindig jó alkalom a nosztalgiára és az elmélkedésre – a hercegnőnek pedig bőven van min töprengenie.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Middleton (@katemiddletonphotos) által megosztott bejegyzés

Kate Middleton 2011-ben csatlakozott a királyi családhoz

Vilmossal való házassága óta sok minden megváltozott számára – nem csak egy herceghez ment feleségül, három gyermekük királyi neveléséről is gondoskodnia kell és egyben felkészülnie a leendő királyné szerepére.

Kate Middleton eddig is sikeresen vette az akadályokat: a brit nép szemében közkedvelt hercegné már Vilmossal való házassága kezdetén megtanulta, hogyan viselkedjen a nyilvánosság előtt, mint közszereplő és mint a királyi család egyik képviselője. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne kelett volna kihívásokkal szembenéznie, meglehetősen nagy nyomással járhat az uralkodó családhoz való csatlakozás.

A képek még novemberben készültek a Kew Gardensben. Három olyan helyszínen lesznek kiállítva, amelyeket ő választott, és amelyek különleges jelentéssel bírnak számára. Az első hely Berkshire-megye ahol a hercegné gyerekkorát tölttte. St. Andrews-ban járt egyetemre, és itt kezdődött kapcsolata Vilmossal. A pár pedig Angleseyben élt együtt házasságuk előtt, ez lesz a harmadik kiállítási helyszín. A kiállítások után a 2023-ban újra nyitó londoni művészeti galéria kapja meg a fotókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Middleton (@katemiddletonphotos) által megosztott bejegyzés

Forrás: BBC, 24.hu, Metropol

Károly herceg és Kamilla titkos románcának részletei

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!