Egy mosógép, mely elegáns és helytakarékos egyben

-

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon mutatja be új WashTower™ Compact mosógépét. Az új WashTower egyetlen helytakarékos eszközben egyesíti a jellemzően külön készülékként megvásárolható mosó- és szárítógépet. Eközben a mindkét gépet irányító közös vezérlőpanel, valamint a gépbe épített fejlett mesterséges intelligencia kényelmes használatot garantál. 

Az egy- vagy kétfős háztartások számára jelent ideális választást az LG új WashTower kettő az egyben megoldása. Helytakarékos lehetőséget kínál az otthonokban a ruhák mosására és a szárítására. Nagyobb testvéréhez, a 2019-es WashTowerhez képest a készülék szélessége 100, mélysége 170 milliméterrel csökkent. Ugyanakkor a mosógép 13 kg-os, a szárítógép pedig 10 kg-os kapacitást kínál.

mosó-és szárítógép

A 235 mm-el alacsonyabb kialakítás révén a készülék kisebb belmagasságú helyiségekben is elfér. Az eszköz felső egységét képező szárítógéphez pedig kényelmesebben férhetnek hozzá a felhasználók. Könnyebben behelyezhető és kivehető a szennyes, valamint kényelmesebb a szűrők kezelése.

A viszonylag kis méretű modell kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló mosási kapacitású, egymásra helyezhető vagy egymás mellé helyezhető mosó- és szárítógéppár. Így a konyhában vagy a mosókonyhában hely szabadul fel például a mosószerek, a textillágyítók és az ágyneműk kényelmes tárolására. 

Az LG új, multifunkciós háztartási eszközének sík felületű kialakítása elegáns, minimalista esztétikát visz az otthonokba. A készülék elején, a mosógép és a szárítógép között található Center Control™ kezelőpanelen a felhasználók könnyen és kényelmesen, egyetlen helyen érhetik el az összes beállítást és funkciót. A WashTower Compact bármilyen lakberendezési stílushoz jól passzol. Ezzel a felhasználók elegáns környezetet alakíthatnak ki még a mosószobában vagy fürdőszobában is. 

kompakt mosógép

Az új WashTower modell az LG fejlett technológiai megoldásait alkalmazva új szintre emeli nem csak a mosási eredményeket, de a felhasználói élményt is. A mesterséges intelligenciával működő Direct Drive™ (AI DD™) technológiával például a mosógép képes meghatározni a behelyezett töltet szempontjából legmegfelelőbb mosási ciklust (dobmozgások és mosási idő). Ezzel csökkenti a szövetkárosodást, így a ruhák tovább megőrzik eredeti minőségüket.

A Smart Pairing™ funkció emellett időt spórol meg a felhasználóknak azzal, hogy a szárítógépet szinkronizálja a mosógéppel. Automatikusan kiválasztja a legjobb szárítási ciklust a mosógép beállításai alapján. A minden tekintetben kiváló teljesítményt nyújtó LG WashTower Compact a TurboWash™ 360 funkcióval a mosási időt, a Prepare to Dry előmelegítő funkcióval pedig a szárítási időt is csökkenti. 

„A helytakarékos kialakítású WashTower Compact az LG legújabb mesterséges intelligencia alapú mosási technológiáival lett felszerelve. Amelyek kivételesen kényelmes felhasználói élményt nyújtanak.” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Ahogy eddig, a továbbiakban is a felhasználók változatos és folyamatosan változó igényeit figyeljük, hogy azokra reagálva az otthon kényelmét támogató intelligens, jövőbe mutató technológiai és dizájnmegoldásokat fejleszthessünk.” 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!