spot_imgspot_img
spot_img

Bárki által látogatható a Pénzmúzeum Panoráma Terasz

-

Article Top Ad (AdSense)

A Pénzmúzeum Panoráma Terasz immár bárki által ingyenesen felkereshető.

A múzeum látogatói számára immár két hónapja nyitva áll Budapest, ikonikus épületének legmagasabb pontja, a Pénzmúzeum Panoráma Terasz. A Pénzmúzeum és az új terasz rendkívül népszerű volt ebben az időszakban, több mint 20 000 látogatót fogadott.

A pozitív visszajelzéseknek és az egyre növekvő érdeklődésnek köszönhetően a Pénzmúzeum Panoráma Terasz augusztus végétől mindenki számára megnyitja kapuit, így a város egyik legszebb magaslati pontja, illetve a hozzá tartozó kávézó meglátogatásának már nem feltétele a múzeumi regisztráció.

További információ:

https://www.penzmuzeum.hu

Két híres cukrászda egybeolvad! 

Vadonatúj kortárs művészeti vásár mutatkozik be szeptemberben a Bálnában

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!