spot_imgspot_img
spot_img

Két híres cukrászda egybeolvad! 

-

Article Top Ad (AdSense)

Az Édes Város és a Bolo.hu egyesítik erőiket, így Európában  elsőként kínálják több mint 50 prémium cukrászda válogatott  finomságait egyetlen platformon, házhozszállítással.

Márkanagykövetek  és neves szakemberek bevonásával tervezik felpezsdíteni a hazai  desszertvilágot, Budapest legnívósabb cukrászdáinak képviseletében.  

Az Édes Város indulása óta dinamikusan fejlődő hazai start-up, aminek a növekedése nem  csak a lelkes csapat méretében, de a partnerek számában is tetten érhető. A brand missziója  kettős, hiszen amellett, hogy a legmagasabb minőségű desszerteket készítő cukrászatokkal  működik együtt, a tehetséges, szívvel-lélekkel, ám jóval kisebb volumenben alkotó  tortaműhelyeket is büszkén karolja fel, hogy minél nagyobb közönség ismerhesse meg  kínálatukat. 

A két irány elkülönítése miatt az Édes Várossal párhuzamosan indították el a Bolo márkát,  ugyanazzal a szolgáltatási és logisztikai rendszerrel, de könnyedebb stílusban és alacsonyabb  árkategóriában, most azonban megérett az idő a változásra. Bakonyi Gergő alapító tulajdonos szavaival: 

„Az elmúlt időben nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy merrefelé tartunk, miközben a  bécsi, illetve pozsonyi piacon is megvetettük a lábunkat. Számunkra az Édes Város egy olyan  hely, ahol mindenki otthonra talál, ahol jó polgárnak lenni, ahol találkozhat a kicsi a naggyal,  a kis monodesszert a tortakölteménnyel, az édes a sóssal. Emiatt elmossuk a határokat és a  Bolót összevonjuk a Várossal. Nem titok, hogy ennek praktikus okai is vannak – tulajdonképpen ugyanazzal foglalkoztunk, de duplán, ezért úgy gondoljuk, a helyes stratégia  közös fókuszt találni, hogy még édesebb élményt (és persze hibátlan szolgáltatást) tudjunk  garantálni.” 

Ezt kiegészítve a csapat felkért néhány személyt, akikkel közös nevezőn osztoznak, hogy  márkanagykövetként segítsék a munkát. Az egyikük Tóth-Tatai Lilla alias Kakaó Nagykövet,  aki nemzetközileg elismert csokoládé-szakértőként évek óta képviseli a manufakturálisan  készített, fenntartható bean-to-bar csokivilágot, tematikus kóstolókat tart, edukál és a hazai  márkákat segíti. Torta Nagykövetünk pedig szeptembertől Geiger Bianka lesz, aki menedzserként, tervezőként közel 10 éve hazai gasztro- és design-márkákkal dolgozik  együtt, brandépítéstől a termékfejlesztésig, emellett saját TREAT márkájában food design projekteket valósít meg, de újságíróként is számtalan cikkben adott hírt a szcéna szereplőiről.  Velük egyesített erővel nem csak a hazai desszertvilág konyháiba nyújtanak betekintést, de  kollaborációkat, eseményeket is terveznek. 

Természetesen a legjobb cukrászatok, desszertműhelyek kínálata addig is elérhető az Édes  Város webshopjában, például a Chez Dodo isteni macaronjai, a Nour luxus desszertjei, a  Chouchou francia ihletésű kreációi, a Naspolya Nassolda, a Plantmilkyway és a Franziska  mentes finomságai, a Gerbeaud tradicionális süteményei, vagy a nor/ma grand komplex  tortái. Emellett pedig dolgoznak azon, hogy Európa legszélesebb online cukrászati  termékkínálata legyen az övék, egyre nagyobb fókusszal a bean-to-bar csokoládéra is. 

Megvan Magyarország legjobb vörösbora

Nyár végi ízek: frissítő előételek, hideg levesek 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!