spot_imgspot_img
spot_img

Álomalakot szeretnél, mindezt lelki támogatással, igényes környezetben?

-

Article Top Ad (AdSense)

Sokan vágyakozunk az álomalakra, de szeretnénk diszkréten megszerezni, valamilyen kellemes helyre elbújva a kíváncsiskodó szemek elől. Jólesik, ha a kezelés mellett van valaki, aki lelkileg is támogat az utunkban, akinek őszintén beszélhetünk korábbi sikertelenségünkről, akivel megoszthatjuk aggályainkat, kételyeinket, beszélhetünk a fogyást hátráltató betegségeinktől.

A belváros V. kerületében megnyílt Dream Body & More testkarcsúsító stúdióban az innovatív technológiákat integrálták be egy olyan komplex szolgáltatásba, amely a leghatékonyabb módon segít elérni az álomalakot.

A komplex integrált szolgáltatás nem csupán egy jól hangzó szó, hanem egy kidolgozott módszer, amely az ultrahang kavitációt, rádiófrekvenciát, lipolézert, gépi nyirokmasszázst biztosít. Mindezt igény szerint hipnoterápiával, illetve a hormon alapú táplálkozás tanácsadással kiegészítve -magyarázta a szalon tulajdonosa, Beke Irina.

Sosem késő nekifogni a pár centi lefaragásának, a tónusosabb izomzat és feszes bőr elnyeréséhez, tudják ezt a szalon látogatói is.

A Hot Girly Dance a tánciskola vezetője, Lakatos Loretta rendszeres vendég, testi lelki feltöltődés számára az itt eltöltött, kényeztető idő.

– A másfél év pandémia megváltoztatta a mindennapjaimat, a napi több órás intenzív tánc egyik pillanatról a másikre kiesett, és ez megváltoztatta a testemet, leépült az izomzatom. Persze mint sokan mások, én is tartottam néha online órákat, de az otthoni edzés nem ugyanaz, mint amikor elmész egy edzőterembe. Az elmúlt évben még a tudatos étkezést is elhanyagoltam. Nekem szükségem van arra, hogy kimozduljak a lakásból és pár órára kizárólag az edzésre, a testemre koncentráljak.

A pandémia végével maradtak rajtam apró zsírfoltok, ezeket tüntetem most el. Egy helyreállító kúrára járok, LPG kezelésre, ami kifejezetten kellemes időtöltés, hisz hangulatos környezetben csak fekszem kényelmesen és kényeztetik, formálják a testemet, senki sincs körülöttem, egyedül vagyok a szalonban.

Persze diétázom és futok is emellett kiegészítésként, azt szeretném, ha minél komplexebb lenne a hatás – mondta a táncosnő.

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!