Állatkerti farsang színes programokkal

-

Farsangi állatbemutatókkal, zenés, jelmezes felvonulással, interaktív előadásokkal, könyvbemutatóval kedveskedik  a Fővárosi Állat- és Növénykert a vendégeinek február 4-én és 5-én. Megmutatjuk, hogy milyen gazdag az állatkerti  programkínálat. 

 

Hatalmas farsangi móka vár azokra, akik kilátogatnak a Fővárosi Állat- és Növénykertben a hétvégén. Lehetőség lesz elámulni azon, hogy majszolják a reggelijüket a pingvinek, hogyan esznek a szárnyas egerek, miként mókáznak a fókák.

Az arcfestés után nagyot táncolhatunk  a Csürrentő Együttessel, a Bóbita Band Állatok farsangján is készíthetünk néhány emlékezetes élményt megörökítő fotót.

Az állatkerti programkavalkádban a legendás  Schäftner-körhintára is felülhetünk.

Állatkerti farsang
kép: Fővárosi Állat- és Növénykert Facebook-oldala

A gyermekek pedig orvostanhallgatók segítségével ismerhetik meg a Teddy Maci Kórházat. A Varázshegyben állati helyszínelésen is részt vehetnek a kicsik. Délután 1-kor pedig a Főkapu térről indul a zenés, jelmezes karneváli felvonulás.

A Farsang mindkét napján különleges kedvezményt is kínál az Állatkert. A 14 éven aluli gyermekek 200 forintos áron vehetnek részt az Állatkerti Farsangon, ha jelmezben érkeznek.

A programra az állatkerti jegyek és bérletek is felhasználhatók. Belépni a Főbejáraton és a Holnemvolt vári kapun lehet.

Állatkerti farsang
kép: https://zoobudapest.com

További részletekért nézd meg a Fővárosi Állat- és Növénykert Facebook-oldalát: www.facebook.com/allatkert

Kapcsolódó cikkeink:

Ezért esnek a talpukra a cicák – légi akrobaták akcióban

5 különleges macskafajta

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!