spot_imgspot_img
spot_img

A természet ihlette a Thomas Sabo tavaszi/nyári kollekcióját

-

Article Top Ad (AdSense)

Aprólékosan kidolgozott pillangók és szitakötők, csillogó virágcsokrok, finom pasztell és ragyogó arany tónusok: az idei tavaszi/nyári THOMAS SABO kollekció fő inspirációját a természet gazdagságából meríti. A tervezők ezúttal is szemet gyönyörködtető, kiváló minőségű, részletgazdag darabokkal készültek nőknek és férfiaknak, melyek méltán képviselik az idei év megújulását.

Az idei kollekciók olyan változatosak akár a természet. Az aprólékosan kidolgozott Heritage vonalban az elegáns arany tónusokat mély, smaragd zölddel kombinálják a tervezők. A csiszolt kövekben felfedezhetjük a fák zöldellő lombjait és természetesen az időtlen THOMAS SABO stílust. Kifejező és nőies darabokat találunk a Magic Garden kollekcióban: az örök kedvenc és a nyár meghatározó motívuma a pillangó – mely idén is gazdag, köves díszítést kapott: különleges, két szintes kidolgozásának köszönhetően 3D hatást kölcsönöz a medálnak. A Magic Garden vonalban további nyakláncokat, karkötőket és gyűrűket találunk, melyek pasztell színű köveivel gyönyörű virágcsokrokat vagy a Tree of Love motívumot idézik meg.

„A kollekció eszenciája a természettel való személyes kapcsolatunk – ez az alapvető kapcsolat nemcsak a tervezőinknek fontos, hanem minden ember számára központi gondolat, idén különösen. Azt szeretném, hogy kreativitásunk és márkánk identitása újra és újra inspirálja vásárlóinkat” – mondja a márka alapítója Thomas Sabo. 

A Charm Club Charming kollekciója ebben a szezonban is játékos, vidám darabokkal rukkol elő. Finom motívumok díszítik a trendi gyűrűket, a kecses nyakláncokat és fülbevalókat, melyeket könnyedén kombinálhatsz egymással, hisz továbbra is az egyik vezető trend a „több most több” stílus. Színskálájában megtaláljuk a rózsaszín összes árnyalatát, illetve a ragyogó szivárványszíneket. A számtalan variációnak köszönhetően idén is megtalálod azokat a darabokat, melyek tökéletesen illeszkednek egyedi stílusodhoz.

“Arany minden mennyiségben” ez a Rebel at heart kollekció idei mottója, melyet David Garrett, virtuóz zenész mutat be. A 18 karátos, magas minőségű arany fedés egészen új külsőt kölcsönöz az ikonikus THOMAS SABO daraboknak – ezzel még kifejezőbb és erőteljesebb, hatása lesz a ragyogó koronás koponya gyűrűknek, illetve kereszt medáloknak.

Az új kollekció darabjai hamarosan elérhetőek a THOMAS SABO üzleteiben és online.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!