A szépség belülről fakad, de külsőleg ér célba!

-

„Több éve már, hogy a szépségiparban tevékenykedem, illetve számomra mint 3 gyermekes anyuka, mindig is fontos volt hogy ha már nem is adódik annyi időnk ebben a rohanó világban, szenteljünk időt egészségünkre és a külsőnkre. Így alapítottam meg most már 3 éve a SHAPEZONE-t, ahol valóra váltjuk vendégeink álmait” – kezdte Bogoly Bianca, a tulajdonos. 

„Elsősorban az alakformálás kezeléseit sajátítottuk el mesterfokon, azonban mostantól az orvos technikának köszönhetően a végleges szőrtelenítésre és az arckezelésekre is maximális szaktudást fektettünk. Mind emellett pedig, hogy vendégeink 100% – osan meg legyenek elégedve a SHAPEZONE szolgáltatásaival, elindítottuk saját fejlesztésű orvosesztétikai gépeink gyártását, ahol nem csak a vendégek szempontjait tartottuk szem előtt, hanem a felhasználók igényeit is. Így alakult meg a SHAPEZONETECH, amivel a saját forradalmian új klinikai kezelőgépekkel a mai leghatékonyabb és egyedül álló kezeléseit tettük lehetővé.”

A kezelések amelyek most egyedülállóak Európában:  

Vêshape testkezelés

A hat technológiát egyesítő VÊSHAPE testformáló rendszer egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. Forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesít – mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a negatív nyomásterápia és a manuális masszázs – többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. 6 szoros technológia 6 szoros hatás. 

Orvostechnológiai Végleges Szőrtelenítés a lézer hatékonyságával

Az emberek vágya már évszázadok óta az egészséges, selymes, puha tapintású bőr, így a szőrtelenség iránti igény az ókorig nyúlik vissza. Már nem kell várnunk arra, hogy mikor lesz elérhető számunkra a végleges szőrtelenség, hiszen a SHAPEZONETECH által a kezelések biztonságát a kezelőfejek intenzív kontakt-hűtése biztosítja. Többféle impulzusmód állítható be egyéni bőrjellemzőknek megfelelően, ezáltal minimalizálható a fájdalom-érzet és növelhető a hatékonyság is. A kezelés gyors, eredményes és biztonságos. A SHAPEVIP által a szalon pedig elhozta mindenki számára korlátlanságot, így nem kell aggódni, hogy egyénileg hány alkalomra is lenne szükség, mivel 24 hónap alatt vállalják akár a teljes test végleges szőrtelenítését. Ráadásul TRIPLA GARANCIÁT adva: fájdalom mentesség, tartósság és a legjobb ár.

MIMCHE és HiFU arckezelés: 

A leghíresebb sztárok is ezekkel a kezelésekkel tartják fiatalon magukat ! Most pedig elhozták Magyarországra a leghatékonyabb arckezeléseket, amelyek még a SHAPEZONETECH által forradalmasítva lettek.

Hogyan döntsetek a sok anti-aging kezelés közül, melyiket válasszátok?

Megkönnyíti a helyzeteteket az, hogy lehetőség van ingyenes konzultációra.

Ha esztétikai beavatkozásról beszélünk, választhatsz a Hihu és a Mimche kezelések közül:

Mi a különbség?

-ha felületi ráncokat, aknét, foltot szeretnél kezelni, bátran  válaszd a Mimche kezelést.

– ha elmúltál 35, azt veszed észre, hogy vonalaid kezdenek megereszkedni, a szokásos V vonalból A vonal lesz, válaszd  a Hifu kezelést.

A Hifu egy tipikusan lifting kezelés, ennek oka, hogy mint egyik kezelésnél sem, ezzel a technológiával a Smas réteget IS érintik,  ami egy határ az izom és a kötőszövet találkozásánál . ( 3 mélységben dolgoznak: 1,5, 3,00, 4,5 mm mélyen)  Mivel fókuszált ultrahangról beszélünk, mindhárom fej esetében azt jelenti, hogy a többi réteget nem érintve, kizárólag abban a mélységben stimulálják a bőrt. Ezáltal liftinghatást, kollagénstimulációt, elasztin működést eredményezve.

Tudtátok, mire találták ki ezt a technológiát?

Prosztata rák gyógyítására.

Miért?

Mert a fókuszált ultrahang azt jelenti, hogy célzottan a rákos sejteket gyógyították, nem érintve az egészséges sejteket.

Lefordítva ezt a szakma nyelvére: kizárólag abban a rétegben dolgoznak, ahol célzott eredményeket szeretnénk elérni. Ebben az esetben ez a liftinghatás.

És mikor válaszd a Mimche kezelést?

Ha kombinálni szeretnéd a tű és a rádiófrekvencia hatását.

A tűvel mikro sérüléseket okoznak, ami az öngyógyítási  folyamatot begyorsítja. Ezáltal sokkal hamarabb termelődik az új kollagén és elasztin rost és személyre szabott hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hatunk az akné kialakulására, pigmentfoltokra, apró ráncokra.

Nincs más teendőd, menj el egy ingyenes konzultációra és szakember bevonásával eldöntitek, melyik kezelés az, ami neked a legmegfelelőbb!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!