spot_imgspot_img
spot_img

Visszatér a TOTHBORI divatmárka

-

Article Top Ad (AdSense)

Megújult szemlélettel, de régi értékeit megőrizve tér vissza a TOTHBORI divatmárka, év végi, Divine Night nevet viselő ünnepi és 2022-es tavaszi kollekciójával, a Bloommal, melyek egy emlékezetes szalonbemutató keretében debütáltak 2021. november 17-én. A letisztult, nemes anyagokat főszerepbe emelő,  kényelmes luxus daraboknak a Párisi Udvar Hotel eklektikus, historizáló stílusa, üvegkupolájának pompája adott különleges hátteret. Az est háziasszonya Demcsák Zsuzsa volt. 

 A bemutatónak az is apropójául szolgált, hogy a márka a Párisi Udvar Hotel épületében, a főbejárat mellett nyitja meg pop-up üzletét, valamint megújult weboldallal és webshoppal jelentkezik.

Az este folyamán időtlen szépségű, légies darabok  vonultak fel, melyek a jól kombinálhatóságot, a kollekciók közti folyamatosságot is képviselik. A TOTHBORI szecesszió ihlette ruháiban megjelenő plisszék, flitterek és a matt-fényes társítások kortárs módon idézik a századforduló jellegzetes irányzatát, kortalanul képviselik az eleganciát, a nőiességet, ugyanakkor a vagányság is főszerepet kap bennük. Sokarcúak, akár a TOTHBORI-nő, aki egyszerre eltökélt és sebezhető; határozott és kedves; kimondja, amit gondol; inspirál másokat; mára ismeri és elfogadja önmagát; könnyed, ugyanakkor körültekintően válogat; értékeli a művészetet és a mindennapok örömeit. Egyszerre tudatos és ösztönös, csakúgy mint maga az alkotó, aki számára tervez ruhákat.

Több légies, fesztelen eleganciát adó darabon főszerepet kapnak  Tóth Bori saját tervezésű printjei – ezek a nagyléptékű, elmosódott, festményszerű minták, melyek az egyszerű sziluettekkel finom harmóniába kerülnek, mindig is a márka jellegzetes elemei voltak. A kollekciók alaptónusai a hűvös színek, a különféle kékek, lilák, a kortalan fekete és az ezüst csillogása.

Az este főszereplői voltak még többek közt a BORIBOMBEREK is, a márka ikonikus és látványos darabjai, melyek afféle ékszerekként lehetnek egy esti viselet vagy akár nappali öltözék stílusos kiegészítői. Bemutatkoztak még a BORITEE T-shirtök is, amelyek a basic fogalmának adnak új értelmezést – ezek a printekkel díszített, nőiesen vagány darabok szintén jól kombinálhatóak a hétköznapokon, de különleges alkalmakkor is nagyszerűen helytállnak, lezser eleganciát képviselve.

A varázslatos hangulatú bemutató során a 10 modellre – a márka kampányarca, Alíz hajviseletének ihlete nyomán –  a szecessziót és a mai kort egyszerre idéző, bohém, göndör fürtöket, álmodott Lukács Mátyás hairstylist és érzéki kék szemeket Keserű Barbara make-up artist, amelyek látványosan hozzátettek a könnyeden nőies összhatáshoz. 

 A számos nemzetközi design díjjal kitüntetett Tipton Eyeworks limitált szériás és ikonikus modelljei is szerepet kaptak a kifutón; a márkára jellemző újrahasznosított bakelitből készült fekete keretek, valamint az a különleges kék színű keret is, amely sehol a világon máshol nem, csak a márka nemrégiben megújult budapesti showroomjában vásárolható meg.

 A TOTHBORI márka új kollekciói odafigyelnek viselőikre, időtálló darabokból teremtenek elegáns, komfortos és stílusos ruhatárat, amely minden napszakban és alkalomra megkönnyíti és örömtelivé teszi a ruhaválasztást.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!