spot_imgspot_img
spot_img

A figyelem középpontjában: élvezzük ki a nőnapot!

-

Article Top Ad (AdSense)

Március 8-a Nemzetközi Nőnap hivatalos dátuma. Ezen a napon a figyelem a nőkre összpontosul. Akár egy jókívánsággal, akár egy csokor virággal vagy más kedves gesztussal kedveskednek, de a nők kerülnek reflektorfénybe. Ha már mindenki a hölgyeknek kedvez, miért ne szentelnék ezt a napot ők is a saját kapcsolataik, sikereik, kreativitásuk megünneplésére? 

A Modivo szerint a divat tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy saját kreativitásunk által vezetve játszunk az anyagokkal, a színekkel, vagy éppen a fazonokkal. 

A tört fehér, bézs, valamint a „nude” színek a legegyszerűbb kombinációkat is kifinomultabbá teszik. Ugyanakkor, a merészebb összeállításokat pedig könnyedén ellensúlyozzák. 

2021-ben is a kedvencek között maradnak a puffos ujjú ruhák, felsők, valamint pulóverek. Ezek a darabok szintén feldobják az alapszíneket, szabásuk miatt pedig bájos összhatást keltenek viselőjükön. 

Idén tavasszal előtérbe kerülnek a „cukorka” színek, főként a rózsaszín árnyalatában. Akár szabadidő viseletként, akár egy elegánsabb magassarkút vagy élénkebb bodyt választunk a ruhatárunkba, a trendek most ezeknek a színeknek kedveznek.

Ne feledkezzünk meg az ajándékokról sem. A nagyobb vagy kisebb táskák minden szezonban jól jönnek, így az egyik legpraktikusabb ajándékok is egyben. Vannak olyan kézitáskákat, amelyek úgy szolgálnak, mintha ékszert vennénk föl. Elegánsabbá, stílusosabbá teszik a megjelenésünket. 

Akár mások lepnek meg minket, akár saját magunkat lepjük meg valamivel, vagy pusztán csak énidőként töltjük ezt a napot, egy jó lehetőség megengedni magunknak, hogy ne csak a tavaszi napsütésben, hanem sütkérezzünk a figyelemben is. 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!