7 szexi fehérnemű Valentin-napra

-

Egy szexi bralettet vagy egy csipkés bodyt tudnál elképzelni Szerelmednek? Most megmutatjuk a legszebb darabokat, amelyek közül testalkattól és fazontól függően megtalálhatjátok az idei Valentin-nap legjobb ajándékát.

Íme válogatásunk, amelyben magyar tervezők csodás fehérneműit is bemutatjuk, hogy megtaláld a Kedvesedhez leginkább illő darabot.

Pip Studio

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pip Studio Official (@pipstudiocom) által megosztott bejegyzés

A holland márka tervezője mindig a saját szívére és az intuícióira hallgat és nem akar egyetlen trendnek sem megfelelni. Ez a szívből jövő egyediség minden darabjában megmutatkozik. Gyönyörűen megkomponált darabok csodálatos mintákkal.

Between Lingerie

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Between (@between_budapest) által megosztott bejegyzés

A márka alapítója, Szabó Csilla minden darabjában megjelenik a természet, mint inspiráció. Az alternatív megoldásoknak és a tervező újító gondolkodásának köszönhetően a Between Lingerie fehérneműk igazán egyedi és különleges darabok, amelyben a XXI. század nője kifinomultan szexis lehet.

FRKS Lingerie

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FRKS Lingerie (@frks_lingerie) által megosztott bejegyzés

Farkas Zsói márkája nem hogy leszámol a koncenciókkal, hanem egyenesen felégeti az összeset. Az általa tervezett fehérneműk egyáltalán nem szokványosak, ugyanakkor vagányak és bevállalósak, és mindegyik darabból süt a szexualitás.

Intimissimi

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Intimissimi (@intimissimiofficial) által megosztott bejegyzés

 

Gyönyörű csipkék, sokféle színárnyalat, izgalmas fazonok és szárnyaló fantázia, amit mi nők nagyon tudunk értékelni.

KE Fashion

Kovács Erika kifejezetten a Valentin-nap alkalmából dobta piacra legújabb kollekcióját. Az elegancia jegyében a finom selyemből készült darabokat csipkével díszítette, így ezek a lágyan omló köntösök igazán stílusos ajándékok lehetnek.

Lisca 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lisca official (@liscalingerie) által megosztott bejegyzés

A Lisca márkanév az elmúlt 60 év alatt egybeforrt a kényelemmel és a kifinomult eleganciával. Legújabb kollekcióiban a fiatalságot és a játékosságot ötvözi a nőiességgel. Ezekben a fehérneműkben a szexi csábító és a bújós macska is magabiztosnak érezheti magát.

Women’s Secret

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Women’secret (@womensecretofficial) által megosztott bejegyzés

A spanyol márka mindig izgalmas és kreatív ötletekkel áll elő, ahogy legújabb fehérnemű kollekciójában is, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni. Csábító darabok…

 

Ha tetszett ez a cikk, olvasd el ezt is:

Ezért erősíti a köteléket a párok közt a szeretetnyelv ismerete

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!