spot_imgspot_img
spot_img

5 szórakoztató könyv a strandra és utazáshoz

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha végre van lehetőség pihenni a vízparton, akkor néhány izgalmas sztori jól jöhet a kikapcsolódáshoz. Válogatásunkban 5 olyan szórakoztató könyv szerepel, amit a standon is elő lehet kapni. 

Helen Russell: Egy év a világ legboldogabb országában

A túlhajszolt Helen Londonban él, egy magazin szerkesztőjeként a boldogság receptjét ígéri cikkeiben. Ő maga már kicsit fásult, ráadásul hiába szeretne gyermeket, nem esik teherbe. Helen férje egy nap bejelenti, hogy állást kapott Dániában a Legónál, ezért mielőbb költözniük kell. Egy egészen más élet vár rájuk a világ legboldogabb országában. Ám a beilleszkedés nem megy gördülékenyen. Helen nagyon viccesen meséli el, hogy hogyan szokta meg például a minimalista lakásbelsőket, a szelektív hulladékgyűjtést és a dánok hygge-imádatát.

A könyv itt érhető el: https://hvgkonyvek.hu/konyv/egy-ev-a-vilag-legboldogabb-orszagaban

Sári Edina: Manópauza-Pasiregény

Sári Edina ironikus regénye olyan tabudöntögető élethelyzetekkel van tele, amelyek a házasságban vagy tartós kapcsolatban élőket érintik. A szórakoztató stílusban megírt könyvben egy régóta működő párkapcsolat legtipikusabb problémái és konfliktusai kerülnek a középpontba, a férfi szemszögéből. A munka miatti kimerültség, a szenvedély csitulása ismerős lehet azoknak, akik hosszú ideje élnek együtt a társukkal. A Manópauza szereplőinek párbeszédein sokat lehet derülni.

A könyv itt érhető el: https://cserkiado.hu/regeny-eletrajz/manopauza-pasiregeny-9786150014319-15567.html

William H. Mcraven: Vesd be az ágyad

A szerző meglehetősen kemény fickó, tengernagy, az amerikai fegyveres erők Különleges Műveleti parancsnokságának vezetője, a haditengerészet SEAL-kommandójának egykori tagja. Tapasztalatait összeírta egy könyvbe, amiben katonai szemléletmódon keresztül mutat be életvezetési tanácsokat. A sajátos hangvételű írásaiban McRaven a bátorság, az elszántság és az optimizmus hirdetője.

Vesd be az ágyad könyv

A könyv itt érhető el: http://kiadok.lira.hu/kiado/partvonal/konyvek/vesd-be-az-agyad/139465144

Daniel Glattauer: Gyógyír északi szélre

Emma és Leo sosem találkoztak, mégis egymásba szerettek. Véletlenül kezdtek el e-mailezni. Minden egy félrement levéllel kezdődött, amikor Emma egy magazin előfizetését szerette volna lemondani, elütött egy betűt és az ismeretlen Leo Leikének írt. Izgalmas olvasni, ahogy ők ketten egymásra hangolódnak és napról napra egyre bensőségesebb a viszonyuk. Az idő előrehaladtával függővé válnak, követelik a másik reakciót, válaszát, lelki kitárulkozását.
Emmának azonban férje van, Leo pedig egy szakításon van túl.

Gyógyír északi szélre könyv

A könyv e-könyv formátumban itt érhető el: https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/gyogyir-eszaki-szelre?eid=54068

Sally Rooney: Baráti beszélgetések

A rengeteg szakmai elismerést kapott Rooney magyarul nemrég megjelent regényében egy házasságtörés köré szerveződnek az események. Frances és Bobbi testi-lelki jóbarátok. A sok közös kalandot megélt barátnők megismerkednek egy életvidám fotóssal és annak férjével. A férfi és Frances közt azonnal vonzalom alakul ki, míg Bobbi a fotós lánnyal kerül bizalmas kapcsolatba. A regényt Sarah Jessica Parker is a kedvencei közt tartja számon.

baráti beszélgetések

A könyv itt érhető el: https://21.szazadkiado.hu/barati-beszelgetesek-sally-rooney

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!