spot_imgspot_img
spot_img

4+1 izgalmas tény a szülinapos Pálmai Annáról

-

Article Top Ad (AdSense)

Pálmai Annáról túlzás nélkül kijelenthető, hogy karrierje csúcsán van. Manapság szinte mindenhol látni, annyi filmes és színházi felkérése van. A színésznő élvezi a felhajtást, ráaadásul ma ünnepli a születésnapját, úgyhogy mi lehetne jobb alkalom arra, hogy összeszedjünk pár érdekességet napjaink egyik legfelkapottabb magyar sztárjáról?

Családban marad

Pálmai igazi színészcsaládba született. Édesanyja Szirtes Ági, nagyapja pedig Szirtes Ádám, mindketten többszörösen elismert, legendás hazai színészek. Anyukája alapító tagja volt a Katona József Színháznak, mely társulatnak Pálmai jelenleg is tagja.

40 pontos

A sokoldalú színésznő szerepelt a nagy sikerű Sztárban sztár 2020-as évadjában is. Az első adásban nyújtott teljesítménye pedig önmagáért beszélt. A népszerű magyar rappert, Hirót alakította, amit a szakmai zsűri a maximális 40 ponttal honorált. Más kérdés, hogy Pálmai csak egy további adást ért meg, hiszen a műsor 2. fordulója után ő esett ki a versenyből, egy Madonna imitálás után.

Kép: Facebook

Vízi szerelem

Egy interjújában beszélt arról, hogy a Balaton és különösen a badacsonyi vidékek állnak közel a szívéhez. Számára a vízi világ a csend és nyugalom megtestesítője. Ha egy kis egyedüllétre vagy kikapcsolódásra vágyik, gyakran felpattan a SUP-jára, hogy azzal szelje a hullámokat a verőfényes napsütésben.

Ha nincs ló, jó a szamár is

Annak ellenére, hogy micsoda színészrokonság áll mögötte, relatíve későn kezdett el a művészetek iránt orientálódni. Elsődleges érdeklődési köre a lovaglás volt, és egészen középiskolás koráig úgy nézett ki, hogy lovakkal fog foglalkozni. Végül 2007-ben felvételizett a Színház -és Filmművészeti Egyetemre.

Szinkronhegyek

A szinkronszínészi munkája viszonylag ritkán kerül szóba, pedig rengeteg szinkronszerep fűződik nevéhez. Még nincs 40 éves, de már több, mint 250 szinkront készített. Többek között olyan sztároknak volt a magyar hangja, mint Olivia Wilde, Elizabeth Debicki vagy Elizabeth Moss.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!